Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire vagytok romantikusak?
Hát én sajna nem vok vmi romantikus pedig próbálkozok, csak nem is igazán értem mit kéne csinálnom h az legyek XD De már nem egyszer megkaptam h a csajoktól h még a gyönyörű pillanatokat is sikerül szétrombolnom egy jól sikerült mondattal. De nem veszem észre, nem tehetek róla :(
16/F
én szerintem eléggé, a sok perverz gondolat között sokat álmodozok olyanokon, hogy kifekszünk éjszaka egy mezőre a tavaszi vagy őszi hűvös időben, közben meg-megcsap a szellő és a friss zöld pázsit illata, összebújunk hogy ne fázzunk és csak nézzük a csillagokat, beszélgetünk.
Vagy hogy egy vad szex után kényeztetjük egymást, végigsimogatjuk egymás porcikáit stb..
Vagy éppen hogy egy kis érzéki sugdolózás után beindul a menet :) Bár ez utóbbiak inkább erotikusok, mint romantikusak, de a mai világban ezek már bőven romantikusnak minősülnek. Pedig ennek nem így kéne lennie :)
16/f
78/F
Én is nagyon szeretem az ilyen romantikus papikat!
12/L
összebujni egy parkban a fűben ülve, ha ez az, akkor az vagyok... :) tovább még sajnos nem jutottam, pedig lennének ötleteim
20/f
ja és publikus a mailom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!