Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire vagytok romantikusak?
Noss!
Alapból nem vagyok egy romantikus típus, de ugye a lányok vágynak a romantikára, és épp ezért ha épp mondjuk a párjával van az ember , akkor maximálisan tudok romantikus is lenni. Szóval általában mindig olyan beállítottságú vagyok amire vágyik. Ha romantikus romantikus, ha vicces humoros, akkor pedig az.
Egy szerelmes vers vagy egy film annyit jelent , hogy szívesen megnézem a b.nőm kedvéért. De amúgy nem jelent túl sokat számomra egy film. Megvannak a saját érzéseim. És ha az ember ismeri már a párját akkor tudja, hogy mikor mi baja van és mikor mire vágyik.
De nekem egy Titanic már kicsit csöpögős.
Kérdező-nemtom te hogy látod de én nem nagyon csodálkozok az eddigi válaszokon ;))
Én Szeretek romantikázni és szeretem a romantikus dolgokat.főleg a verseket.Persze ettől még nem megyek át nőbe.Maradok az aki vagyok. Szerintem minél nagyobb az alapszeretet az emberben annál romantikusabb tud lenni. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!