Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire vagytok romantikusak?
Figyelt kérdés
kort is !2010. jan. 9. 21:16
1/25 anonim válasza:
Eléggé. És az itt a mókás, hogy az igazi romantikát a mai kicsik (12-16) nyálasnak tartják, a nyáladzást pedig romantikusnak. Az erotikus dolgokat pedig perverznek. Tiszta beteg ez a világ.
Amúgy 25.
2/25 anonim válasza:
Én szerintem nagyon:) Amikor csak tudom az vagyok... szeretem kényeztetni a lányokat :D
3/25 anonim válasza:
É nagyon az vagyok sztem sokkkal jobb egy romantikus vacsora utána egykis kényesztetés mint hulla részegen a kocsmában egymást támasztani -.-" én a bnőmet (ha lenne:D ) elhalmoznám minden joval szeretettel és kedvességgel:) 16F
4/25 A kérdező kommentje:
21:27 ! Végre egy (majdnem)korombeli aki így látja :D
Tök ki voltam akadva h a mai fiúk között mennyire nincsenek ilyenek!:D
15/L
2010. jan. 9. 21:31
5/25 anonim válasza:
És rá kell jönnöd, hogy mennyien vannak :)
Csak nem a trampli körökben kell keresni
6/25 anonim válasza:
Elég sok ilyen fiú van köztük én is de ezt a külsömből nem lehetne kinézni :D 17/F
7/25 anonim válasza:
Mi számít romantikusnak, ha elsírom magam egy szerelmes fílmen? Mert akkor igen.
8/25 anonim válasza:
Szerintem ma a romantika kihalófélben van,mint a mamut.De a kérdésre a válaszom .Igen az vagyok csak,nehezen tudom kimutatni néha az érzelmeimet mert elég sokmindenen keresztül mentem már.De aha lehet inkább egy romantikus vacsora majd, egymást kényeztetni.Szerintem jó kis esti program.
9/25 anonim válasza:
en nem vagyok tulsagosan az. mindig megmondom a tutit. nem nyalok senkinek. en pl sirni azt nemtudok, ill eddig 2 filmen sikerult elerzekenyulnom...a titanic-on, meg a the final break-en...
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!