Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mennyire vagytok romantikusak?

Figyelt kérdés
kort is !
2010. jan. 9. 21:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé. És az itt a mókás, hogy az igazi romantikát a mai kicsik (12-16) nyálasnak tartják, a nyáladzást pedig romantikusnak. Az erotikus dolgokat pedig perverznek. Tiszta beteg ez a világ.

Amúgy 25.

2010. jan. 9. 21:19
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem nagyon:) Amikor csak tudom az vagyok... szeretem kényeztetni a lányokat :D
2010. jan. 9. 21:24
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
É nagyon az vagyok sztem sokkkal jobb egy romantikus vacsora utána egykis kényesztetés mint hulla részegen a kocsmában egymást támasztani -.-" én a bnőmet (ha lenne:D ) elhalmoznám minden joval szeretettel és kedvességgel:) 16F
2010. jan. 9. 21:27
 4/25 A kérdező kommentje:

21:27 ! Végre egy (majdnem)korombeli aki így látja :D

Tök ki voltam akadva h a mai fiúk között mennyire nincsenek ilyenek!:D

15/L

2010. jan. 9. 21:31
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

És rá kell jönnöd, hogy mennyien vannak :)

Csak nem a trampli körökben kell keresni

2010. jan. 9. 21:38
 6/25 anonim válasza:
100%
Elég sok ilyen fiú van köztük én is de ezt a külsömből nem lehetne kinézni :D 17/F
2010. jan. 9. 22:00
 7/25 anonim ***** válasza:
Mi számít romantikusnak, ha elsírom magam egy szerelmes fílmen? Mert akkor igen.
2010. jan. 9. 22:51
 8/25 anonim válasza:
Szerintem ma a romantika kihalófélben van,mint a mamut.De a kérdésre a válaszom .Igen az vagyok csak,nehezen tudom kimutatni néha az érzelmeimet mert elég sokmindenen keresztül mentem már.De aha lehet inkább egy romantikus vacsora majd, egymást kényeztetni.Szerintem jó kis esti program.
2010. jan. 9. 23:00
 9/25 anonim ***** válasza:

en nem vagyok tulsagosan az. mindig megmondom a tutit. nem nyalok senkinek. en pl sirni azt nemtudok, ill eddig 2 filmen sikerult elerzekenyulnom...a titanic-on, meg a the final break-en...

20F

2010. jan. 10. 01:59
 10/25 anonim ***** válasza:
Én Babylon5 részeken szoktam.
2010. jan. 10. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!