Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha az anyagiak lennének a problémák?
Beszélgettem egy lánnyal, hogy jó lenne találkozni, de azzal az indokkal vacilál, hogy meglátja mennyi pénz marad neki, másra is kell félre tennie. Hogy mondjam neki meg finoman, hogy ez ne legyen probléma, majd én meghívom erre-arra, de azért ne én fizessek mindent?
Debreceni egész napos találkozóról lenne szó amúgy...
Mindketten kereső emberek vagyunk!
1. Ajánld fel hogy meghívod, ha belefér
2. Olyan helyre menjetek ahol nem kell fizetni, vagy ha kell is nem sokat-szintén meghívhatod
éés
Azért azt is vedd figyelembe, hogy talán nem csak a pénz a probléma, és egyszerűen csak nem jössz be neki, pénz hiánya pedig kibújó
Ha egy lány odavan érted, akkor nem igazán érdekli a pénz, vagyis inkább a randira költi mint egyéb krémekre meg egyebek.
Szerintem mond meg neki, hogy ez egy meghívás, neki nem kell semmit se fizetni, és majd akkor eldől, hogy talál-e ki más kifogást, mert akkor nme igazán jössz be neki, vagy igen mond. Ez esetben van remény.
Így van, szerintem is.
Van egy nagyon vicces könyv, az a címe, hogy "Tréfál Feynman úr?", amit egy Nobel-díjas amerikai atomfizikus írt az életéről. Ő azt tanácsolja, hogy ha tetszik egy nő, akkor egy fillért ne költs rá amíg le nem fekszik veled. (persze szerinte költhetsz rá, de azzal csak a saját dolgod nehezíted)
Szerintem ne hívd meg. (kivéve ha pl ő egyetemista, te pedig már melózol, és télleg van pénzed.)
Először is sehogy se mondd meg.
Szerintem is lehetséges, hogy nem akar találkozni Veled és ezt a nem túl eredeti ürügyet találta ki. Nem lehet felvetni egy olcsóbb, nem egész napos programot elsőként? Egy kávézóban ma este? Lányként azt mondom, hogy nekem is jól esik, ha egy fiú azt mondja, hogy tegyem el a tárcámat és kifizeti az italomat. Nem a pénz miatt, hanem az az érzés, hogy udvarias velem. Viszont egy teljes napos program szerintem már más. Engem speciel amúgy is zavarna, hogy valaki fizeti az egész napomat és lehet, hogy semmi sem lesz közöttünk. Egyszerűen nem illik, ha átmeneti anyagi gondjai vannak, add meg a lehetőséget egy kávé melletti beszélgetésre, ha tetszel neki, elfogadja.
Ha jól értem, akkor még egyáltalán nem ismeritek egymást (nem barát, munkatárs, stb.), így az első randi szerintem amúgy se egy teljes nap legyen. Mi van, ha nem sikerül és egy fél óra múlva más társaságra vágytok?
Jaj, hülyeség, hogy csak kibúvót keres. Lehet, hogy tényleg a pénz a probléma.
Én is járok a barátommal egy ideje és szegény vagyok, mint a templom egere. Mindig ő fizeti az utamat hozzájuk(messze lakunk egymástól) és sokszor mondtam, hogy inkább le se megyek, mert nagyon gáznak tartom hogy én sose tudok fizetni, de végül rábeszélt, hogy őt nem érdekli a pénz.
Ha szingli lennék, én se mennék el randizni, pénzhiány miatt. Szégyen számomra, hogy nem tudok fizetni sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!