Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így van esélyem komoly párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így van esélyem komoly párkapcsolat kialakítására?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kicsit elcseszett gyermekkorom volt, és ezért nem tudok senkiben sem maradéktalanul megbízni + önbizalomhiányom van. Még abba sem akit esetleg szeretek! Úgy érzem én már erről soha sem fogok tudni leszokni :(

bizalmatlanság nem féltékenykedés nálam, hanem annyi hogy nem beszélek az érzéseimről, kisebbségi érzésem van az önbizalomhiányból eredően.

ha lehet komoly válaszokat kérnék!

2010. jan. 8. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak teljesen igaza van, nem szabad a régi, rossz dolgokra koncentrálni, pozitívnak kell lenni, és akkor minden összejön.
2010. márc. 14. 00:45
 12/13 A kérdező kommentje:
00:21: kicsit hihetetlennek tűnik a sztorid... nem hallgatok szomorú zenét, nem nézek szomorú filmeket, megpróbálok pozitívan gondolkodni, de még sincsenek barátaim, nem olyan könnyű ez az egész, hogy lemegyek a boltba veszek pár barátot és innentől kezdve megbízok mindenkibe
2010. márc. 14. 08:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia! A hosszú kommentes vagyok.

Jó hát értelek én, nem azt mondom, hogy én most olyan nagyon nagyon megváltoztam és hú de boldog lettem hírtelen azoktól amiket írtam. Nem erről van szó. Csak beláttam, hogy ha olyasmiken görcsölök gondolkodok amik nem mennek, és mindenre azt mondom, hogy "ah ez nekem nem megy", "úgysem sikerül", stb. akkor csak még roszabb lesz és nem kerülök ki az ördögi körből.

Soha nem mond hogy mit nem akarsz, azt mond magadnak mit akarsz elérni. Ne azt mond, hogy "igen, de" hanem hogy "igen, és". Remélem érzed mire akarok utalni.

Ha eldöntötted, hogy pozitív leszel akkor kifele is ezt fogod sugározni, és akaratlanul is magadhoz vonzod az embereket, és akkor lesznek barátaid, berátnőd vagy bármi amit akarsz.

Magaddal törődj, ne érdekeljen mások negatív véleménye, magasról tegyél a világra. Ha nem bízol másokban ők sem fognak benned, ez kockázattal jár, de a nagy nyeremények mindíg azzal járnak.

Bocs megint hosszú lett... :D

2010. márc. 14. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!