Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy komoly párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy komoly párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Van barátom, de arra lennék kíváncsi, hogy másoknál hogyan működik. Mennyit találkoztok egy héten a párotokkal, mennyi smst, hívást váltotok egy nap?

A fiú a kezdeményezőbb, vagy hosszú távon már mindegy ez? Írjátok oda azt is, hogy mióta vagytok együtt és kort is. Köszi

2010. júl. 30. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Egy héten suli időben péntektől vasárnapig együtt vagyunk, nyáron meg amikor kedvünk van, csak most dolgozik igy kb hetente látom.Sms meg hivás nem igazán szokott lenni, inkább msn. Nállunk hosszutávon mindegy, 2éve vagyunk együtt

16L 19F

2010. júl. 30. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi minden nap találkozunk, tehát hívás meg sms felesleges, msnen szoktunk még dumálni:) suli időben ő vasárnaptól egyetemen van, de ált. szerda este vagy csütörtök már jön is haza:) én meg középsulis vagyok még, aztán jövőre lehet együtt leszünk suliban.

18/L 21/F

2010. júl. 30. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi 4 és fél éve vagyunk együtt. Suli időben hétvégén vagyunk együtt, most már nyáron is, mert dolgozik, de a nyarat együtt töltöttük.

Amióta van netem MSN, de előtte mindig telefonoztunk 40-50 perceket. (5 perc után 0 forint) Plusz heti 1-2 szerelmes SMS is becsúszott. :)

20/L és 27/F

2010. júl. 30. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
sms csak suli időben szokott lenni, az is délelőtt ha bent vagyunk am meg msn , talizni suli időben 4 nap egy héten vagy 5 nap mert neki is vannak már tanulással kapcsolatos dolgai meg nekem is,am meg h most szünet van van h egyik este ott alszik nállam, aztán reggel 10 fele hazamegy és aztán elmegy aznap a haverjaival kosarazni vagy focizni, és akk este mikor megy haza beugrik, és másnap meg 12-13 óra fel eljön vagy én megyek hozzá, elég sok x találkozunkvan h minden nap,de van h minden második nap. van h én kezdeményezek van h ő. sztem nem mindig a pasinak kell kezdeményeznie mert azt fogja hinni h te nem is akarsz találkozni vele meg semmi, szal néha te is kezdeményezz, az sosem hátrány:)
2010. júl. 30. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:

18.19 es vok

bocsi lemaradt: lassan egy éve vagyunk együtt, 17L

2010. júl. 30. 18:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszolóknak! Ha valaki erre jár, várok még véleményeket :)
2010. júl. 30. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:

hát szerintem egy komoly kapcsolat

KOMOLY!!!!!!!!!!!!!!

2010. júl. 30. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Szinte mindennap találkozunk és ő nálam alszik.Eddig csak 2x aludtam náluk,amikor nem volt rajta kívül más otthon.Nagyon ritka az,hogyha utazás miatt nem tudunk együtt aludni,de akkor maximum 2 napig nem találkozunk!Remélem ez majd változik,és én is alhatok náluk:)

Mindig találunk jó programokat,imádunk filmeket is nézni,azt hetente többször is:)PLusz havi 1 mozi mindenképp!Ez a kapcsolat eleje óta így megy.Már az első héten lefeküdtünk egymással.Egy éve vagyunk együtt,és egymással képzeljük el az életünket!23N

2010. júl. 30. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:
19.20-as vagyok,napi 2-6 sms,több telefonhívás:)ha véletlenül nem alzunk együtt akkor jóéjt telefon:)
2010. júl. 30. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Még csak egy hete tart és hetente 2-szer elmegyek hozzá. Iskolában napi 1-szer max. Sms-ezünk, vagy Msn-eszünk(órákat)És általában ő kezdeményez.

17/L

2011. márc. 31. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!