Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más egy párkapcsolat, ha a lánynak mástól van gyereke? Lehet így komoly kapcsolatunk?
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok,mint a lány,csak én 23 éves vagyok és lányom van.Most kezdtem el randizni,és olyan pasikkal szóba sem állok,akiknek akadály a gyerek.Hosszú távon csak értelmetlen fájdalmat okoz mindenkinek,ha a gyerek miatt nem lehet komoly a kapcsolat.
Ismerősöm így járt.3 évig együtt voltak,de a pasinak gáz volt,h van a csajnak egy gyereke,pedig szerette.Szenvedett a csaj,mert fájt,h akit szeretett az nem fogadja el a gyereket.Szenvedett a srác,mert szerette a csajt.Szenvedett a gyerek,mert elkezdett kötődni a pasihoz,aki aztán kilépett az életükből.
Ha nem érzed magad elég erősnek a feladathoz,akkor ne szarj bele az életükbe.Vagy fogadd el a gyereket,vagy ne kezdj ki vele.
Szia!
Az én helyzetem: több, mint öt éve találkoztam jelenlegi barátnőmmel, akkor az Ő kisfia másfél éves volt. Megszerettük egymást a kicsivel, sőt, két éves kora óta engem szólít apának. Mára már néhány napot alig bír ki nélkülem, kölcsönösen imádjuk egymást. Hidd el, ha tetszik Neked a lány, és szeretni is tudnád, akkor a gyermekét is tudnád szeretni. A kicsi nem tehet semmiről, neki is szüksége van szeretetre.
Két bátyám van, az idősebb csak féltestvérem, amikor anyám megismerkedett apámmal, a bátyám már tini volt. Apámat nem zavarta, elfogadta, hogy anyámnak már van egy gyereke, immáron 20 éve házasok is :) A bátyám apának szólítja az apámat, nagyon kellemes a családi légkör. Csak a bátyám már nem lakik velünk.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!