Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miben más egy párkapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben más egy párkapcsolat, ha a lánynak mástól van gyereke? Lehet így komoly kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Van egy lány,gyönyörű,okos,és nagyon kedvelem,csak éppen van egy kisfia.Már egy éve külön váltak az élettársától,egyedül élnek,a lány hitelre vett egy kis házat,éjjel nappal dolgozik,főiskolára jár levelezőn,hozza-viszi a fiát a bölcsiből,én gyakran megyek hozzá segíteni.20 éves,és látom rajta hogy nagyon magányos,nagyon szeretnék vele össze jönni,de az a tény hogy gyereke van,nagyon zavar.
2010. jún. 30. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha téged zavar, hogy gyereke van, ne is kezdj vele...
2010. jún. 30. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló helyzetben vagyok,mint a lány,csak én 23 éves vagyok és lányom van.Most kezdtem el randizni,és olyan pasikkal szóba sem állok,akiknek akadály a gyerek.Hosszú távon csak értelmetlen fájdalmat okoz mindenkinek,ha a gyerek miatt nem lehet komoly a kapcsolat.

Ismerősöm így járt.3 évig együtt voltak,de a pasinak gáz volt,h van a csajnak egy gyereke,pedig szerette.Szenvedett a csaj,mert fájt,h akit szeretett az nem fogadja el a gyereket.Szenvedett a srác,mert szerette a csajt.Szenvedett a gyerek,mert elkezdett kötődni a pasihoz,aki aztán kilépett az életükből.

Ha nem érzed magad elég erősnek a feladathoz,akkor ne szarj bele az életükbe.Vagy fogadd el a gyereket,vagy ne kezdj ki vele.

2010. jún. 30. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én helyzetem: több, mint öt éve találkoztam jelenlegi barátnőmmel, akkor az Ő kisfia másfél éves volt. Megszerettük egymást a kicsivel, sőt, két éves kora óta engem szólít apának. Mára már néhány napot alig bír ki nélkülem, kölcsönösen imádjuk egymást. Hidd el, ha tetszik Neked a lány, és szeretni is tudnád, akkor a gyermekét is tudnád szeretni. A kicsi nem tehet semmiről, neki is szüksége van szeretetre.

2010. jún. 30. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyerekes anyával nem szórakozunk. Ha el tudod fogadni a gyerekével együtt, akkor jó, ha nem, akkor ezt tisztázd vele minél előbb, ne hülyítsd, nagyon nem tisztességes.
2010. jún. 30. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Két bátyám van, az idősebb csak féltestvérem, amikor anyám megismerkedett apámmal, a bátyám már tini volt. Apámat nem zavarta, elfogadta, hogy anyámnak már van egy gyereke, immáron 20 éve házasok is :) A bátyám apának szólítja az apámat, nagyon kellemes a családi légkör. Csak a bátyám már nem lakik velünk.

17L

2010. jún. 30. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!