Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket ez zavarna?
Figyelt kérdés
Van a tarkómon(illetve csak lesz) egy vonalkód tetoválás. Titeket ez zavarna?2014. júl. 16. 20:43
11/20 anonim válasza:
én eleve szeretem a tetkókat de ez egy jó ötlet....k..va jól nézhet ki egyébként sztm egy tetkó nem sok csajt zavar
12/20 anonim válasza:
Jobban nem is bírnád magad egy tömegcikké változtatni. Ráadásul izléstelen, lejárt, semmitmondó szar.
13/20 A kérdező kommentje:
Már ezer bocsánat , hogy Hitman rajongó vagyok. Már ezt sem szabad? Az értelmes válaszolóknak pedig köszönöm!
2014. júl. 16. 21:05
14/20 anonim válasza:
Szeretem a tetkókat, de egy vonalkód szörnyű,mintha egy árucikk lennél.
15/20 anonim válasza:
Akkor miért valakit másolsz(Hitmant)? A tetkónak pont az egyéniségen van a hangsúlya. Találj ki te valami jobbat, ne azt tetováltasd magadra amiről mindenkinek valaki más jut eszébe.
16/20 anonim válasza:
Oszt ha mönnénl a mádáras tecsóba, becsipognám hátha akciós árucikk, olcsó húsnak tetkós a feje... :DDD
17/20 anonim válasza:
Zavarna. Ha a személyiséggel nem lenne gond elfogadnám, de amúgy elég gagyi szerintem.
18/20 anonim válasza:
A sima vonalkód az zavarna, de ha QR kód, akkor az nagyon tetszik.... :D
20/20 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem lesz!
De mondjuk kiváncsi lettem volna , hogy mit szóltak volna a reptéren,..... :D
2014. júl. 16. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!