Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna ha a párotokhoz sose mehetnének mert a szobáját nem akarja felvallalni?
Figyelt kérdés
Nagyon messze van egy tipikus tini szobából , és ráadásul emeletes ágy van (ocsemmel)
16F
2014. jún. 18. 08:43
1/5 anonim válasza:
Ha elmondod neki miért akkor nem.
2/5 anonim válasza:
Felmenni simán fel lehet, nekem is közös szobám van az öcsémmel és eddig egy lányt se zavarta, holott öcsém baromi rendetlen. Jó az ott alvást elég macerás megoldani, de az se kivitelezhetetlen.
3/5 A kérdező kommentje:
Tenyleg olyan a szoba mintha vmi felnőtt laknak benne ,rend. Rólunk képek a falon.
Még néhány véleményt meghallgatnek:)
2014. jún. 18. 09:28
4/5 anonim válasza:
nekem is emeletes ágyam van, először nem akartam elhozni ide a barátomat, mert idősebb is mint én stb :)
de aztán egyszer eljött, és szerintem egyáltalán nem zavarta :) most már engem se :) szerintem nincs azzal semmi gáz, nekem közös szobám van a húgommal, de meg lehet oldani mindent :)
vidd őt fel nyugodtan :) de talán jobb lenne, ha előre megmondanád, mi az, ami zavar :)
15L
5/5 anonim válasza:
Nem zavarna, az sem zavart amikor szó szerint minden a földön volt, vagy szétdobálva, esetleg módszeresen egy kupacba pakolva. Viszont ha csajt akarsz odavinni akkor saját szoba jó lenne, nyilván nem öcséd előtt akarsz a csajoddal khm... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!