Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok miért csak neten keresztül tudnak ismerkedni, beszélgetni? Mert nem kell felvállalni magukat (még a hangjukat sem! ) és elbújhatnak egy "jópofa" azonosító mögé?
Sok fiatalnak nincs elég önbizalma :) manapság már nagyon a pénz -> jó "rucik" számít ^^
Nekem pl az a szerencsém h megvan mindenem, amire jelenleg szükségem van, legyen itt szó ruháról,sminkről(nem maszkmennyiség), stb, amikre szüksége van egy lánynak általában :) persze nekem is vannak rossz napjaim, amikor azthiszem h a bányarém hozzám képest szupermodell, de ez előferdül:D van egy szerető párom, aki így szeret ^^ emellé szerencsém, h van önbizalmam, imádok ismerkedni, ha zavarba jövök, az se tántorít el.. nem mki ilyen :)
Szerintem te ezt a dolgot teljesen rosszul látod. Vagy egyáltalán nem is ismered a dolgot, vagy ismered ugyan valamennyire, de mély elfogultsággal állsz a kérdéshez.
Az annyi ilyet és a sőt nem érv. Egyrészt mindíg vannak slágertémák, amiket ippeg felkap a média (egy időben a szerepjátékosok voltak a veszélyes elemek), hülyék meg mindig is voltak és lesznek.
A másik az alternatívák. Tedd a szivedre a kezed és mondd meg, hova küldenéd a mondjuk 16 éves lányodat ismerkedni? Őszíntén és persze a költségeket is neked kell állnod. hm?
Nézd a jó oldalát. A gép elött ülve legalább fizikailag biztonságban van.
Persze az én véleményem is szubjektív. Én a neten ismertem meg a Kedvesemet, nyáron születendő gyermekem anyját. Én nem látok ebben problémát.
Szia!
Hasonló gondolkodok mostanában én is. Új helyen vagyok átmenetileg, és mivel nem ismerem a várost és nincsenek itt ismerőseim ezért esténként felszoktam nézni "csetelős" oldalakra, de pusztán csak unatkozásból. Meglepően tapasztaltam, hogy a 18-30 éves korosztály (egy két kivételtől eltekintve) csajozni jár fel, őket kérdezem arról mi a jó ebben, de sajnálatomra egyikük sem tudott választ adni a kérdésemre.
Szerintem az lehet az oka, hogy itt nem kell félni a visszautastástól, hisz ha meg is történeik nem szemtől szembe, és akad más. Beszéltem egy sráccal, aki egy este fel lép erre és a közösségi oldalra, 6-7 lányt felvesz Messengerre és máris sikerült legalább egy új kapcsolatra szert tennie. Nem kell kimozdúlni, nem kell hozzá pénz csak a gép és a net.
Én ezt nem tartom jónak, már több embernek próbáltam elmagyarázni, hogy én nem hiszek az ilyesmikben, de hasztalan. Szomorúan tapasztalom, hogy a való életben már a legtöbb ember nem ismerkedik.
De ez a jövő generációja, a szép új jövőnk... Sajnos
16/fiú:
Én pont hogy nem szeretek MSN-en, és interneten ismerkedni, sőt, ismerőseimmel, barátaimmal beszélgetni sem... És azért nem, mert nem látom a mimikájukat, szemüket, testbeszédüket. Nem kapok semmi visszajelzést, ami biztosan őszinte. MSN-en bárki megfogalmazhat bármit, hogy visszaolvasva tökéletesen steril és esetleg nem valós érzelmeket keltsen... Remélem érti mindenki. Csak barátnmmel szoktam gyakran MSN-ezni, de én minden tekintetben a valós élet híve vagyok... Üdv
"Msn-en lehet valaki baromi menő, a való életben meg egy senki és fordítva..."
Ez így van. Ezért alkalmatlan ismerkedésre, és ezért nem tudom elképzelni, h hogyan lehet vkibe kizárólag netes ismeretség alapján beleszeretni.
Amúgy tök jó olvasni itt az ellenpéldákat a fent vázolt problémára :) De aki pl. ide teszi fel az "msn-es ismeretséges" kérdéseket, az miért nem magyarázza meg, h az miért jobb a személyes randinál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!