Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a nagyszájú, bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nagyszájú, bunkó lányok jönnek be a fiúknak?

Figyelt kérdés
csöndesnek ,kedvesnek lenni nem éri meg?

2014. júl. 16. 18:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szép dolog az általánosítás 11!
2014. júl. 16. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:

11es és mikor hitetted ezt el magaddal? Mert ezt semmi sem bizonyítja, sőt, egy egészséges lelkű ember nem félénk, nem visszahúzódó és kiáll magáért. Őket hívják normál esetben ha lányok"nagyszájú"nak.

Persze lehet bálványt csinálni a lelki sérült csendes és visszahúzódóból, csak nincs semmi valóságalapja. Mindössze annyi, hogy sokan remélik, hogy szüzet foghatnak köztük és/vagy nem csalja majd meg, mivel alacsony a lány önbecsülése. Míg a normális tudja milyen önmaga, így a szintén önértékelési és önbizalom problémákkal küzködő pasinak tökéletes gyáva megoldás.

Ennyire talán nem kellett volna részletesen bele menni... Hogy honnan veszem? Rengeteg férfival és nővel beszéltem már és mivel megbízható épem van, ezért bátran kinyíltak élőben is és neten is. És a visszahúzódónak minden esetben(nem csak a többségnek) volt valami sebe a múltban.Ezek többsége szülők elválésa vagy halála vagy csak nagyon nem j viszony, a kevesebbje iskolai kiközöstős-megalázásos vagy kihasználták vagy megerőszakolták. De egyetlen olyan sem volt, aki teljesen hétköznapi lenne lelkileg. Mind sérült. és ugyan egy normális ember miért akarna sérültet?

2014. júl. 16. 19:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért preferálják a nagyszájú lányokat, mert imponál nekik, ha valaki a társaság központja.

Én mindig is a csendesebb lányokhoz vonzódtam, ha valaki harsány, ordítva röhög csak azért hogy rá figyeljenek, az kifejezetten taszít.

Egyébként fordítva én is kérdezhetném, hogy általam normálisnak tartott lányoknak miért olyan fiúk jönnek be, akik üresek, felszínesek, harsányak, minden nap ugyanaz a téma, a szex-ről történő átvitt értelmű poénkodások és ehhez hasonló dolgok, csak éppen a sorrend változik minden nap, de a téma soha...

2014. júl. 16. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:

A visszahúzódás lehet beállítottság is, nem feltétlenül mindenkinél megalázás, kigúnyolás következtében alakul ki, legalábbis szerintem...

Ugyanígy, attól mert valaki "harsány", nem biztos hogy egészséges, sokakat ismertem akik poénokba menekültek, hogy ne kelljen sajátmagukkal szembesülni, külső szemlélő számára fenn tudták tartani a látszatot, hogy harsányak és életvidámak voltak...

Ez alapján, hogy valaki harsány vagy sem, nem lehet levonni, hogy egészséges -e vagy nem... Szerintem.

2014. júl. 16. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Kapaszkodj meg a tollaidban kedves kérdező, mert mi pasik a rib***ancokat szeretjük :D
2014. júl. 16. 19:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért, mert azokat könnyebben észreveszik, ha feltűnőek, és vannak elég magabiztosak.
2014. júl. 16. 20:06
 17/18 anonim válasza:

7-es vagyok

Nem általánosítani akartam, csupán a tapasztalataim alapján, a többségre értettem.

És én csendesebb típus vagyok, de soha nem történt velem semmi olyasmi amire ez visszavezethető.. Nem halt meg senki, nem bántottak, voltak/vannak barátaim, szóval semmi, ami miatt ilyen vagyok.

Ha kell kiállok magamért, barátaimért, családomért, de nem szeretek a társaság középpontja lenni.

2014. júl. 16. 21:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert a rosszfiúknak a szintén rossz lányok tetszenek:))
2014. júl. 17. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!