Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 14-17 éves fiúknak általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-17 éves fiúknak általában miért a nagyszájú ribik jönnek be?

Figyelt kérdés

2012. jún. 21. 16:18
1 2
 1/11 wml90 ***** válasza:
mert azok könnyebben dughatók..
2012. jún. 21. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
mert jól szopnak :DDDDDD
2012. jún. 21. 16:27
 3/11 anonim válasza:
a ribancokat senki sem szereti igazán, csak együtt lógnak velük... én pl sokkal jobban bírom a csendesebb csajokat :) 14F
2012. jún. 21. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:

mert a lakosság aránya:

90% idiot

10% normális.

2012. jún. 21. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert az sem jó, ha valaki meg sem tud mukkanni...
2012. jún. 21. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Én 16 éves fiú vagyok,sportos,magas,elvileg helyes,de NEM jönnek be a ribancok!A csinos de normális lányokat kedvelem.Az viszont tényleg nagyon idegesítő,ha egy lányból minden szót szinte ki kell húzni..az ilyennel én nem tudok partnerkedni sajnos.A kedves,jókedvű lányok jönnek be:)
2012. jún. 21. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
én speciel nem bukok a nagyszájú ribikre, engem idegesitenek
2012. jún. 21. 17:05
 8/11 anonim ***** válasza:
15/f (7es voltam)
2012. jún. 21. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem se jönnek be a "nagyszájú ribik".

Inkább a szép, visszafogottabb lányok akik nem mutogatják mindenkinek az egész testüket. Az viszont nekem se tetszik ha 1lány mind társaságba mind kettesben nagyon csöndes, ki kell belőle húzni a szavakat.

16/F

2012. jún. 21. 17:15
 10/11 anonim ***** válasza:

A r.bancokat azért szeretik sokan, mert látják rajtuk a pasik, hogy náluk nem lesz nehéz dolguk, könnyen kaphatóak és ez bátorságot ad nekik. Ha nagyszájú meg bunkó a csaj az épp ellenkező hatást vált ki, elrettenti a fiúkat mert nálunk a legalapvetőbb feltétel hogy egy lány legyen kedves.

Az ilyen ribikkel senki sem tervez hosszú távra, hiszen ami könnyen jön az könnyen is megy. Teljesen igaz, hogy a fiúk jobban szeretnének egy intelligens, kedves, jófej csajt, de ribiket nagyobb eséllyel találunk

2012. jún. 21. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!