Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem, könnyen megkapható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem, könnyen megkapható lány vagyok. Kedves, aranyos, és nem nézek ki rosszul. Általában a fiuk tudják mit kell nálam mondani, hogy ne tudjak, csak rájuk gondolni. Mit kéne tennem? Ez nem túl jó igaz?

Figyelt kérdés

Sokan mondták már, hogy egyszer nagyon pofára fogok esni, mert túl kedves vagyok..és gondolom ha könnyen szerelmes leszek, ki is fognak használni, meg ilyenek...

16

2012. máj. 28. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
zárasd be magad egy cellába.
2012. máj. 28. 22:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ó, hidd el én még neked sem kellenék!
2012. máj. 28. 22:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
de ez nálad mit jelent? gyorsan leszippantod őket?!
2012. máj. 28. 22:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kettes: ezzel mennyire egyet tudok érteni... Valószínűleg tőlem/tőlünk a sírig futna.
2012. máj. 28. 22:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Jaj, Fiúk, ne legyetek már ennyire negatívak! Miért futna tőletek a sírig?
2012. máj. 28. 22:39
 6/14 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva pedig: nekem is volt egy ilyen időszakom, próbáltam lekötni magam és nem a fiúkkal foglalkozni. Lenyugodtam, utána már tisztán láttam a dolgokat.
2012. máj. 28. 22:40
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

Igen, valószínűleg pofára fogsz esni egyszer-kétszer, de az vesse rád az első követ, akit nem ejtenek soha.

Tedd magasabbra a lécet, tudatosan figyelj rá, hogy ne állj össze akárkivel, élvezd, hogy fut utánad egy pasi, és csak akkor add be a derekad, ha megdolgozott érte. (Ezért most a pasik nem fognak szeretni, de sajnos ezt kell csinálni, különben hamar elhíresztelik az ember lányáról, hogy k.urva)

24/N

2012. máj. 28. 22:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Jaj, Fiúk, ne legyetek már ennyire negatívak! Miért futna tőletek a sírig?"

Mert rondák vagyunk, mint a szar.

2012. máj. 28. 22:48
 9/14 anonim ***** válasza:
utolsó : xDDD
2012. máj. 28. 23:32
 10/14 anonim ***** válasza:
na jó én annyira nem, csak egy kicsit igénytelen :/
2012. máj. 28. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!