Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasira és miért mondják a lányok, hogy aranyos?
22éves vagyok, de 20-30, sőt 40-es korosztály válasza is érdekelne.
Tök random kivel mit beszélek, mosolyognak, nézegetne, nevetnek velem simán bármelyik korosztály, és szinte bármit mondok az a válasz aranyos vagyok. ÉN nem aranyos akarok lenni, hanem férfi! Hagyjam szőrösen a pofán vagy mit tegyek?
Én kedveskedésnek szánom általában. Ez tök pozitív. Nem azt jelenti, hogy nem férfi az illető, hanem jó amit csinál, kedves, figyelmes...olyan jó vele stb.
24/N
Nekem is van ,hogy ezt mondják pedig 37 éves vagyok.
Nincs ebben semmi rossz.Inkább örülj neki.
Tapasztalatom szerint az a lány/nő, aki azt mondja, hogy aranyos vagy, annál ne számíts kapcsolatra.
Kedvesnek, édesnek talál, de nem férfi alapanyagnak, hanem inkább barátnak. 28f
Szerintem ez nagyon pozitív, nem értem miért zavar téged.
2. voltam
azert mert szuz vagyok, es az lehet az oka, hogy tul aranyos vagyok. :D tenyleg nem tudok masra gondolni, mert egy magas, kedves, aranyos, kisfius arcu pali vagyok, de valahogy senki nem akar kapcsolatot.
Szokott olyan lenni hogy megtudakolom hogy tetszem-e valakinek, majd mikor odamegyek hozza hogy mivan...(nem szo szerint)...akkor azt mondja alljak odebb.
Én akkor mondom vkire hogy aranyos,ha: az arca aranyos,kedves vagy ha a viselkedése kedves, figyelmes.
És ha egy lány azt modnja,hogy aranyos,az nem feltétlen jelenti azt,hogy enm akar járni veled. Helyzetfüggő. Ha te rákérdezel,hogy tetszel-e neki (kapcsolat céljából) és ő erre azt mondja,hogy aranyos vagy akkor valószynű nem akar többet. De ha más a szitu,akkor meg simán lehet hogy nagyon is bejössz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!