Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a fenébe lehet egy fiúra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe lehet egy fiúra azt mondani, hogy aranyos? Ha egy fiú tényleg aranyos, az már nagy baj, nem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha egy nő azt mondja egy fiúnak, hogy aranyos az csak annyit jelent hogy nem néz rá úgy mint pasi:D
2010. febr. 5. 20:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Az óriási baj, mert az aranyos fiúk csak nézegetésre jók, meg mulattatni. Pasiként utolsónak veszik észre őket.
 3/14 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? :)
 4/14 anonim válasza:

Már miért lenne baj? Ha nem bunkó és törődik másokkal, a lányok általában azt mondják ilyenkor hogy aranyos.

Nem is értem, mit mondhatna mást rá?

5/14 anonim ***** válasza:
??? miért ne lehetne mondani...nem csak a jóképű kijelentést lehet mondani fiura
2010. febr. 5. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaja... a ronda nőkre meg azt mondjuk, hogy érdekes :D Vagy szimpatikus... vagy kedves... esetleg: "te egy nagyon értékes lány vagy... DE!" :D :D :D
2010. febr. 5. 20:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Én szoktam mondani, hogy az én barátom annyira aranyos..és édes.:) Tipikus jó pasi és helyes.;) De annyira szeretnivaló tud lenni..:) Viszont sokszor a lányoknál az aranyos tényleg inkább azt jelenti, hogy nem az a tipikus helyes srác viszont nem esélytelen valaki ettől még.:)
2010. febr. 5. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Én szoktam mondani a barátomnak hogy aranyos:D

Sok ilyen kérdés volt már itt,ezért rákérdeztem hogy zavarja e:D mondta hogy nem:D

Pedig helyes,de egyszerűen aranyos is:D

2010. febr. 5. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem például egy 35-40 körüli hölgy a minap azt mondta a parkoló automatánál egy bevközpontban mikor magam elé engedtem, hogy : "Jajj köszönöm, nagyon aranyos vagy!" Pillogott is hozzá édesen... Speciel ő fel akart szedni, de általában ez az aranyos szó tényleg koptatás :) F/28
2010. febr. 5. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
én is szoktam mondani h jaj de aranyos:D de nekem az az jelenti h édes meg ilyenek.nálam nem lekoptatás:D
2010. febr. 5. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!