Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, könnyen megkapható lány vagyok. Kedves, aranyos, és nem nézek ki rosszul. Általában a fiuk tudják mit kell nálam mondani, hogy ne tudjak, csak rájuk gondolni. Mit kéne tennem? Ez nem túl jó igaz?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már, hogy egyszer nagyon pofára fogok esni, mert túl kedves vagyok..és gondolom ha könnyen szerelmes leszek, ki is fognak használni, meg ilyenek...
16
2012. máj. 28. 22:34
11/14 anonim válasza:
bárcsak bizonyos lányok egyáltalán felismernék magukban hogy könnyen megkaphatóak, és hogy helytelenül viselkednek! Sok olyan van!
Te meg bevallasz egy ilyet:D.. ez aranyos. Szerintem is kösd le magad, hobbi/sport/olvasás/tanulás, és rakd magasra a mércét.
23/L
12/14 anonim válasza:
Ja ja, rakd magasra, ha egyedül akarsz maradni a világ végéig. Vagy inkább ismerkedj és élvezd a fiatalságot, tudod múlandó! :) 40 évesen sz.r lenne ráébredni, h b.sszus, nem is éltem igazán.
Amúgy engem száz, h visszautasítanál, pedig nem vagyok egy okádék kinézetű. Mindenesetre egy próbát megérne. :)
13/14 anonim válasza:
definiálnád, hogy mit jelent nálad a "könnyen megkapható"
14/14 anonim válasza:
Képzeld én is pont ilyen vagyok, csak fiúba ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!