Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a tinédzser...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a tinédzser fiúk sokszor többre értékelnek egy "csillogó-villogó, nagyszájú, mindenét kidobó ribit" mint egy igazán helyes lányt?

Figyelt kérdés
Én most nem általánosítani akarok, mert persze nem minden tini fiú ilyen, csak hát vannak köztük olyanok, akik ha nincs egy csajon több kiló smink, meg nem dobja ki mindenét, akkor már szoba sem állnak vele! Állítólag ez a Média hatása, de nem tudom...
2012. jún. 6. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Média hatása is ,meg a társadalomé is azt hiszik ez igy nagyon csinos pedig legtöbbször nagyon nem :D
2012. jún. 6. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert kefélni akarnak.
2012. jún. 6. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Az "igazán helyes" alatt mit értesz pontosan?
2012. jún. 6. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Miért van az, hogy a csúnya lányok hülyeségeket írnak be ide?
2012. jún. 6. 21:41
 5/10 Csegi89 ***** válasza:
Mert még gyerek eszük van.
2012. jún. 6. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem az ilyen mű csajok kellenek akik mar 16 évesen ellenek

Ilyen lányt keresek én is mint leírtad te vagy az ki média mérget kibirtad?

Nem tudom minek kell mindent" kidobni" meg mindennap mást szopni!?

2012. jún. 6. 21:49
 7/10 anonim ***** válasza:
2esnél a pont. Mert dugni akarnak, és ha alapból rib@ncnak néz ki a csaj, akkor valószínűsítik, hogy könnyebb megfektetni.
2012. jún. 6. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:

A srácoknál központi fontosságú dolog a szex. Ez van. Ezért foglalkoznak olyan sokan a farokméretükkel stb. Ezért tartják egyesek igazi nőnek a lufival kitömött cicababákat stb stb. Ezért központi kérdés a konditerem, a fogyókúra stb stb.

Egyes csajok meg azért dobják ki mindenüket, mert tudják ezt.

Szerintem a sminknek az a célja, hogy kiemelje a szépet. Egyesek viszont túlzásba esnek, elég ciki hogy nem veszik észre.

Ez nem csak a média hatása, ez a manapság elfogadott felfogás. Ide jutott a fejlődés. Volt korszak, amikor már az ribancos volt, ha a nőnek véletlenül látszott a térde...

Egyes kultúrákban még most is kendőkkel takarják a nők az arcukat és csak a szemük látszik, a férfiak meg bármit megtehetnek...

2012. jún. 6. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Első, a médiát a társadalom kreálja, szóval egy és ugyanaz. :)

Amúgy igen, erről van szó.

2012. jún. 7. 17:23
 10/10 anonim válasza:
az ilyen csajokat csak stíröljük, nem akarunk tőlük semmit, általában..:) 14F
2012. jún. 21. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!