Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a tinédzser fiúk sokszor többre értékelnek egy "csillogó-villogó, nagyszájú, mindenét kidobó ribit" mint egy igazán helyes lányt?
Nekem nem az ilyen mű csajok kellenek akik mar 16 évesen ellenek
Ilyen lányt keresek én is mint leírtad te vagy az ki média mérget kibirtad?
Nem tudom minek kell mindent" kidobni" meg mindennap mást szopni!?
A srácoknál központi fontosságú dolog a szex. Ez van. Ezért foglalkoznak olyan sokan a farokméretükkel stb. Ezért tartják egyesek igazi nőnek a lufival kitömött cicababákat stb stb. Ezért központi kérdés a konditerem, a fogyókúra stb stb.
Egyes csajok meg azért dobják ki mindenüket, mert tudják ezt.
Szerintem a sminknek az a célja, hogy kiemelje a szépet. Egyesek viszont túlzásba esnek, elég ciki hogy nem veszik észre.
Ez nem csak a média hatása, ez a manapság elfogadott felfogás. Ide jutott a fejlődés. Volt korszak, amikor már az ribancos volt, ha a nőnek véletlenül látszott a térde...
Egyes kultúrákban még most is kendőkkel takarják a nők az arcukat és csak a szemük látszik, a férfiak meg bármit megtehetnek...
Első, a médiát a társadalom kreálja, szóval egy és ugyanaz. :)
Amúgy igen, erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!