Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ocsmány (mérsékelten)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ocsmány (mérsékelten) fiúknak miért nem tud senki a világon sem segíteni hogy párhoz jussanak (nem fizetős prosti)?

Figyelt kérdés
Csak maguk segíthetnek ezen. Ugye a haverok sem segíthetnek. Akik rondák, azok nem tudják a megoldást, mert nagy részül szintén szingli, akik meg jól néznek ki, szintén nem tudják a magoldást, mert nem tudják milyen a sok visszautasítás. Ördögi kör? Meg kell halni 31 évesen egyedül szűz pasiként. Muszáj? Help!
2014. máj. 20. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Te mit gondolsz, hogy segíthetnének rajtuk? Vagy ki? A csúnya lányoknak ki segít? Vagy milyen alapon lehetne segíteni pont nekik? Mi dönti el, hogy kinek kell segíteni és kinek nem? És aki mondjuk nem csúnya, de pl. fél lába van csak, azért nem talál párt? Nekik ki segít?

De elsősorban az érdekelne, hogy mi lenne szerinted a segítség módja?

2014. máj. 20. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:

A szüzességbe ritkán szoktak belehalni.

Amúgy egy mérsékelten ocsmány fiú bármikor megkaphat egy mértéktelenül ronda nőt.

2014. máj. 20. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:
:D:D:D:D:D:D:D:D
2014. máj. 20. 23:43
 4/10 anonim ***** válasza:

az igaz, hogy csak magadon segíthetsz. senkitől nem lehet elvárni, hogy ő szerezzen neked barátnőt. (egyébként vsnnak roppant előnytelen kinézetű emberek is kapcsolatban, igaz, nem világszép barátnővel)

azon kívül, hogy ne add fel/nők szidása nem igazán lehet neked semmi olyat mondani, ami hasznos lenne.. (bár ez sem az..)

ha ennyi idős korodig nem találtál senkit, akkor valószínűleg valamit nem a legjobban csinálsz, de ezt te is tudod gondolom. mindenesetre tényleg ne add fel :/ remélem sikerül :)

2014. máj. 20. 23:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Fiúnak szebbnek kell lennie egy lánynál?
2014. máj. 20. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Biztos vagyok benne, hogy lenne olyan lány, aki "segítene" rajtad, csak neked ő nem elég szép.
2014. máj. 20. 23:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs módja, hogy kevésbé legyél ocsmány? Jobban álló ruhák, frizura, konditerem, végső esetben plasztikai sebészet..
2014. máj. 21. 08:43
 8/10 anonim ***** válasza:

ha magas vagy es a farkas is nagy akkor nem lesz gond

mondjuk

180 cm magas

17 cm farok

2014. máj. 21. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Jóképű pasik közül is vannak elegen akiknek nincs nagy szerencséjük. A csajozáshoz is érteni kell ám. Vagyok például én, aki magas vagyok és nem vagyok csúnya se de a kisugárzás, a rámenősség, a kommunikációs tehetség mind mind számit és én ezeket nem üzöm olyan fokon, ahogy kéne hogy sikerem legyen.Nekem ki segit, mert a jóisten nem szokott ilyenekbe segiteni nekem. Eddig úgy hoztam össze a dolgokat hogy többet járkáltam helyekre és összevásároltam elegáns ingeket és jártam társaságba. A sport se elhanyagolható, meglátszik egy férfin ha edzik. Aki segit rajtad az csak te vagy, esetleg ismerőseid akik bemútatnak neked valakit.
2014. máj. 21. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek az égvilágon semmi értelme...

Akkor se volt, amikor először olvastam, most sincs.

2014. júl. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!