Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálok rosszul? Help mí

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? Help mí

Figyelt kérdés

közösségi oldalakon néha rám szoktak írni lányok, én meg visszaírok nekik és semmi. ennyire ijesztő lenne a stílusom?

pedig nem nyomulok, nem írok perverz dolgokat, magamat adom.

Ha egyszer már felkeltettem az érdeklődésüket és írnak nekem, én válaszolok, miért nem hajlandóak folytatni a levelezést? (az elmúlt 1,5 hónapba 3szor fordult elő)

mit tegyek? írnátok vmi sablont, mert már komolyan kételkedek benne, hogy megfelelő stílusom lenne...

Lassan már tényleg kezdek kétségbe esni, mert nem tudom mi a baj velem! :(

2010. jan. 7. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez tényleg marha poénos. Arra akartam amúgy kilyukadni, hogy tán mégsem, s nem nehéz elképzelni, hogy egy értelmesebb ember nem reflektál a magadfajta, idióta nyelvezetre. Persze, ha te ezen röhögsz, az is egy szint, csak valós, komoly kapcsolathoz kevés...de majd felnősz, s meglátod, addig hiába mond bárki bármit.

(Ez az "azt írok, amit akarok" meg ordas hülyeség. Azokat, akik idióta módon írnak, bármikor jogunk és kötelességünk, hogy cseszegessük. Hiába alkotmányos jog, ha nem tudsz vele élni.)

2010. jan. 7. 18:23
 12/18 A kérdező kommentje:
mi van kisfiam, töri témazáró jön és tanultál az alkotmányos jogról? választ kértem nem kioktatást hülyegyerek!
2010. jan. 7. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
És még valami (nem bántásból, de te úgyis annak veszed): sablon? Hát semmi egyéniséged sincs neked? (Persze meg lehet sértődni, tedd azt, ahelyett, hogy elgondolkodnál azon, hogy nem tartod magad arra képesnek, hogy sematikus közhelyek nélkül közeledj valakihez- amúgy is viccesek a magadfajták: ha sablont kérsz idegenektől, attól vajon miért nem félsz, hogy később egyedül kell boldogulnod a kapcsolatban, s önálló gondoaltokra is szükséged lesz? Ne válaszolj, költői felvetés volt, amire a magadfajta nem képes reflektálni.)
2010. jan. 7. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:

mi van kisfiam, töri témazáró jön és tanultál az alkotmányos jogról? választ kértem nem kioktatást hülyegyerek!

Egy tipikus mai fiatal vagy, aki nem kér, követel, másoktól akar tanácsot, miközben szitkozódik. Iróniával teli, hogy neked kéne segítség, s mégis te osztod nekem az észt. Egyébként komolyan kérdeztem a fentit. Mihez kell neked sablon, ennyi önállóság nincs benned?

Egyszerűbb persze az, ha elküldesz engem melegebb éghajlatra...

2010. jan. 7. 18:27
 15/18 A kérdező kommentje:
nem küldelek oda, elég baj az neked hogy nincsenek barátaid és megkeseredésedben másokat szivatsz. de ha ez neked jól esik egészségedre!
2010. jan. 7. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Értem. Szóval képtelen vagy stilisztikailag megfelelően interpretálni a gondolataidat, a konklúzió pedig, hogy nicnsenek barátaim.

Nos, nem én picsogok egy fórumon.:-D

Ha lennének barátaid, valószínű őket kérdeznéd, s nem ismeretlenektől várnád a megoldást, te szerencsétlen.:-D

2010. jan. 7. 18:37
 17/18 A kérdező kommentje:

vagy lehet hogy a büszkeségem nem engedi...

de ha lefogysz és sportolsz biztos neked is lesz majd barátnőd...

2010. jan. 7. 18:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Már megint a barátaimaml jössz.

Amúgy teljesen irreleváns, mert az előző hozzászólásod tökéletesen rávilágított arra, hogy nincs igazi barátod. A büszkeséged nem engedi? Ember, szerinted a barátok kicsodák? Akikkel plázákban ökörködsz meg sörözöl?

Sértegethetsz tovább, nem zavarlak már, de az éeltben ne sok jóra számíts, amíg nem értékeled magadat (már, ha van benned bármi értékes, persze).

2010. jan. 7. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!