Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálok rosszul? Help mí

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? Help mí

Figyelt kérdés

közösségi oldalakon néha rám szoktak írni lányok, én meg visszaírok nekik és semmi. ennyire ijesztő lenne a stílusom?

pedig nem nyomulok, nem írok perverz dolgokat, magamat adom.

Ha egyszer már felkeltettem az érdeklődésüket és írnak nekem, én válaszolok, miért nem hajlandóak folytatni a levelezést? (az elmúlt 1,5 hónapba 3szor fordult elő)

mit tegyek? írnátok vmi sablont, mert már komolyan kételkedek benne, hogy megfelelő stílusom lenne...

Lassan már tényleg kezdek kétségbe esni, mert nem tudom mi a baj velem! :(

2010. jan. 7. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%

Ki tudja, lehet hogy ők is egyszerre 50-60 pasinak írnak, és megtalálták a "megfelelőt". Ha pedig mégse, ott van még a többi negyvenkilenc...

Amúgy pedig inkább örülj neki hogy békénhagynak a nők :)

2010. jan. 7. 17:59
 2/18 anonim ***** válasza:
nagyon sok és sokféle ember van a neten. Könnyű melléfogni.Ne add fel, a legjobb ha önmagad adod, hosszútávon könnyű bebukni a hazugságokat
2010. jan. 7. 18:00
 3/18 A kérdező kommentje:
ezek nem társkereső oldalak, és eddig semelyik sem sablonszöveget írt.
2010. jan. 7. 18:02
 4/18 anonim ***** válasza:
A válaszodból azt szűrik le a csajok hogy kis értékű hím vagy. Én erre gondolok.
2010. jan. 7. 18:05
 5/18 A kérdező kommentje:
tudom hogy röhejes kérés, de írnátok egy sablon választ, kíváncsi vagyok hogy az enyém miben tér el annyira...
2010. jan. 7. 18:07
 6/18 anonim ***** válasza:
szerintem nincsenek erre sablonok.Ami tőlem jó lenne, az más szájából nevetséges lehet.
2010. jan. 7. 18:15
 7/18 anonim ***** válasza:
2010. jan. 7. 18:16
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

Hogy mit csinálsz rosszul? Például nem figyelsz oda angolórán, ez világosan kitűnik nyitósorodból.

Pénzbírsággal sújtanám az összes idiótát, aki "léccizik", meg "help mí-zik".

2010. jan. 7. 18:17
 9/18 A kérdező kommentje:
ne legyél már ilyen gyerekes, van egy felső fokú angol nyelvvizsgám, de poénból azt és úgy írok ami akarok!
2010. jan. 7. 18:19
 10/18 A kérdező kommentje:
*amit
2010. jan. 7. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!