Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te értenéd ezt az sms-t?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te értenéd ezt az sms-t?

Figyelt kérdés

"Szia, annyira csörgött a telefon, hogy nem bírtam felvenni, köszi."

Lényeg a lényeg, a szituáció nem fontos, megígérte hogy hív, s megmagyaráz valamit, de nem hívott, s ezzel szeretnék célozni neki.

F

2014. júl. 8. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
XD Ez komoly :D kb. Annyira világos volt, hogy nem láttam a képet.
2014. júl. 8. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Irhatod neki,jó duma.
2014. júl. 8. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha félsz hogy nem érti akkor miért nem írsz egyenesen?:D egyébként ez ilyen visszatámadás jellegű
2014. júl. 8. 18:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ironikus ez az sms! annyi leszűrődik belőle, hogy valamit megígért és nem tette meg! Szerintem érteni fogja a kettőtök ügyét.
2014. júl. 8. 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
biztos ertrnem mire celzol, de szerintem valami frappansabbat kene kitalalni. Biztos menni fog (ha megsem akkor ez is jo lesz, de szerintem ulj meg rajta egy kicsit).
2014. júl. 8. 18:58
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

reply

"nekem meg holnap úgy fog remegni a kezem, hogy egész véletlenül 14-szer hasba szúrlak egy filézőkéssel."

2014. júl. 8. 18:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
többször elolvasva igazából már tök vicces :DD
2014. júl. 8. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Biztosan érteni fogja,mire célzol,bár ez olyan elkeseredett,béna próbálkozásnak hat.Szerintem legalábbis.
2014. júl. 8. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet meg van az oka annak hogy nem hív. Neked mibe kerül felemelni a telefont és felhívni, ahelyett hogy gyerekes mód megsértődsz és sms-t küldözgetsz?! Én tuti nem hívnálak fel egy ilyen sms után, max kiosztani téged.
2014. júl. 8. 19:02
 10/12 A kérdező kommentje:

Orulok h van akinek tetszett , mar elkuldtem neki.

9. Nezd, ha a szitut leirnam, azt mondanad soha ne is keressem sehogy :)

2014. júl. 8. 19:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!