Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi ütött belétek, hogy csak az ilyesmi orvos, ügyvéd stb típusú jóvágású férfiakkal vagytok hajlandóak párkapcsolatot kezdeményezni? Mire jó ez?
#20-as vagyok.
Csak vicceltem, meg kíváncsi voltam, hogy van-e olyan elvetemült, aki erre ír.
De nem írt senki, vagyis az elméleted megkérdőjelezhető :)
20-as: szerintem szentségtörés dicső őseink zenéjét hallgatni, és közben az imperialisták italát inni, én ezért nem írtam neked. :D:D
a kérdező nemcsak nem orvos, ügyvéd, vagy "stb típusú" vagy jóvágású vagy férfi, hanem még humora sincs. Elég durva.
27l (phil. még csak, nem dr.:D)
Ejj, pedig azt hittem, hogy a nóta és nem a gabonafőzet lesz a szűk keresztmetszet :D
Amúgy a Kérdező chr. humortalanságán kívül azt se értem, hogy milyen alapon utasítgat bárkit is szerénységre?
Oké, hogy szándékosan lett provokatívan megfogalmazva a 20-as kommentem, de ettől függetlenül a rá adott reakció is megérne egy elemzést. Az utcán se szólogatunk be a sportkocsival járó 50-es hapsiknak, hogy "Kapuzárási pánik, papa? Szerényebben kellene élni."
A látottak (olvasottak) alapján a Kérdező olyan ember lehet aki egykedvűen éli unalmas életét, közben folyamatosan zsörtölődik és komplexusokkal küzd saját sikertelensége miatt.
A belső komplexusaiból adódó feszültséget pedig úgy vezeti le, hogy (1.) a körülményeket/világot/másokat hibáztat saját kudarcai miatt (ld. #4-es kommentje: "Mind ilyen szépfiúkkal vannak együtt"; vagyis vele semmi gond, viszont az ÖSSZES nő meg van kergülve), viszont saját magán extrém ritkán gondolkodik el.
A másik levezetési módja (2.) pedig az, hogy ítélkezik boldog-boldogtalan felett, mert így úgy érzi, hogy visszaszerzi a kontrollt, amit amúgy elvesztett az élete felett.
Magyarul: adott egy saját elmondása szerint is "mindenben átlagos" férfi(?), aki folyamatosan zsörtölődik, de semmit sem tesz, és a nőkről is elég "sajátos" véleménye/előítélete van, ráadásul még minimális humorérzéke sincsen.
És ez az ember csodálkozik, hogy nem tapadnak rá a csajok... És ez biztosan azért van, mert nem jóvágású orvos/ügyvéd, mert a nőknek csak azok kellenek. Így a probléma az ő részéről meg is van kényelmesen oldva, mert ugyebár semmit se kell csinálnia (azt mégse lehet elvárni, hogy esetleg elkezdje valamelyik orvosi vagy jogi egyetemet, vagy netán mozogjon valamit és talán próbálja a negatív gondolkodási sémáit megváltoztatni), hiszen a nők a hülyék.
(Ui: #23-as, miből tolod a PhD-t? :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!