Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázhatnám le ezt a srácot?
Figyelt kérdés
már elhívott vacsizni,lemondtam,elhívott moziba,azt is lemondtam, de mindig hajt rám! igazából jófej, és nemszeretném megbántani :S de nemis akarok tőle semmit! hogy mondjam meg neki? :S előre is köszönöm.2010. jan. 5. 21:16
11/19 anonim válasza:
Belehaltál volna egy vacsiba vele? Ott talán megnyiltatok volna jobban egymás elött és lehet ez pozitív lett volna, hameg nem rájön, hogy te nem akard őt.
12/19 anonim válasza:
annak a srácnak nincs önbecsülése és/vagy nem veszi észre magát. nem túl jó kombináció...
13/19 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen olyan fickó, aki szerelmes. Nagyon. És biztos a dolgában.
14/19 anonim válasza:
Mi pasik csak az egyenen szóból értünk.
15/19 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is akar semmi különöset. Én elmennék a helyedben és akkor utasítanám vissza kereken, amikor egyértelmű, hogy akar valamit.
16/19 anonim válasza:
Szerintem menj oda hozzá, kapd le és ha kinyög vmit akk oboa xD
17/19 anonim válasza:
1.) ...értelmetlen a kérdés
2.) ...ebből is látszik hogy a nőknek túl jó dolguk van, miért nem mész el? Ingyen vacsi :D.
Bezzeg a férfiakat ilyenekre nem hívogatják a csajok, legalábbis így :P. Ha nagyon gáz a srác akkor meg ne játsz vele. Mond meg neki helyben.
A srác meg vagy szerelmes tényleg vagy hülye hogy nem veszi a lapot.
18/19 anonim válasza:
Bezzeg ha a csaj elfogadja a meghívásokat anélkül, hogy cserébe belétek szeretne, akkor az a baj. Ha nem, akkor meg el vannak kényeztetve.
19/19 anonim válasza:
Pontosan! Nagyon jól látod! Biztos te is csaj vagy :D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!