Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erősködik az összes nő a múlttal kapcsolatosan, hogy csaja volt egy pasinak? Ha meg nem olyan válasz jön, akkor kiakadnak. Mind ilyen.
Figyelt kérdés
Volt vagy egy tucat randim, majd minden nő kérdezte hány párom volt. Ha nem válaszoltam (mert csak egy volt)akkor erősködtek, hogy akkor hagyjam őket. Ha az igazat mondtam, akkor meg lúzer volta és azért hagytak. Mi van a nőkkel?2014. júl. 1. 00:57
11/13 A kérdező kommentje:
Növekszik, csakhogy Európáé és Mo-é fokozatosan fogyott az elmúlt években. Afrikában, Ázsiában nő.
2014. júl. 1. 10:45
12/13 A kérdező kommentje:
Ugye ez pl facebookon gyakrabban előfordult. Ott előnyös képek vannak rólam, olyan nőcsábászosok. Ezért is kérdezgethetik, kik és mennyien voltak az exek.
2014. júl. 1. 10:47
13/13 anonim válasza:
Tipikus hülye pi ****csákat sikerült kifognod. Ennyi. Én pl nem ilyen vagyok, nekem nem lenne gáz, ha csak egy volt. Jelenlegi páromnak pl én vagyok a 3. és remélem az utolsó is.
Az más kérdés, hogy férfi részről gyakoribb, hogy lerázzák a csajt, ha ne adj isten 3-nál több partnere volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!