Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért erősködik az összes nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erősködik az összes nő a múlttal kapcsolatosan, hogy csaja volt egy pasinak? Ha meg nem olyan válasz jön, akkor kiakadnak. Mind ilyen.

Figyelt kérdés
Volt vagy egy tucat randim, majd minden nő kérdezte hány párom volt. Ha nem válaszoltam (mert csak egy volt)akkor erősködtek, hogy akkor hagyjam őket. Ha az igazat mondtam, akkor meg lúzer volta és azért hagytak. Mi van a nőkkel?
2014. júl. 1. 00:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Biztos nőkkel voltál és nem idióta p*csákkal?
2014. júl. 1. 00:58
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Mert az idióta srácok nem akarnak ki azon ha egy nő lemert feküdni több mint két pasival vagy akár eggyel is.. obviously.. Vannak hülye emberek erre ezt tudom mondani.
2014. júl. 1. 00:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Mintha kutya kötelessége lenne a mai világban 20 nővel együtt lennie egy 25 éves pasinak. Azt is kérdik mennyi idő volt (3 év) és mióta nincs semmim. 4 éve semmi. Ha azt kondom, hogy 4 éve, akkor kiakadnak, hogy Úristen, hogy bírtam. Ők egy hétig nem bírják. Ja, csak nekik minden ujjukra akad pasi, aki szexre jó. Ezt kellene felfogniuk.
2014. júl. 1. 01:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Pedig inkább jó, ha minél kevesebb volt. Akarna a fene valaki 2822834. barátnője lenni. 1-2 ismerős elbeszélései alapján is szerencsésebb, ha nincs az ember párjának exe.
2014. júl. 1. 01:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Egy huszárvágással zárd le a témát, hogy te nem az exeidről jöttél beszélni. És amúgy nem igaz, hogy minden lány ilyen.
2014. júl. 1. 01:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerinted hányszor tettem ezt, hogy ne mondom meg és kész? sokszor. De mind kiakadt, hogy akkor tuti nem volt csajom, erre gondol mind. Tapasztaltam. Akinek meg nem volt vagy csak 1-2, az nem pasi manapság. 10 ből 9 lánynál nem az.
2014. júl. 1. 01:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Talán azt hiszik, hogy mivel nem vagy szexcentrikus ezért szar lennél az ágyban, nem tudom.

Nem kell értelmet keresni ebben. Az pedig, hogy egy nő hány pasival feküdt le megint egy dolog, azt sem úgy kell kérdezni mintha vallatnád, csak annyi, hogy ne repüljön egyik fszról a másikra mert úgy nem lehet komolyan venni.

2014. júl. 1. 01:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Hülye p.csák, én hálát adtam az égnek amiért barátomnak nem volt előttem senkije.
2014. júl. 1. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha így áll a dolog, erősködnek hogy, hogy mondj el mindent a régi kapcsolataidról, és végül kosarat kapsz, mert 1-2, vagy 0 volt előtte, akkor ÖRÜLJ, hogy kiderült, mekkora egy sekélyes, felszínes némbertől menekültél meg.

Amúgy az egyszerűen nem igaz, hogy MINDEN lány ezzel nyit, faggat, mint egy spanyol inkvizítor. Azt esetleg el tudom képzelni, hogy ha egy srác eljátssza, hogy ő a falu bikája, és közben lerí az igazság, akkor elkezdi kérdezgetni, hogy lebuktassa.

Valahogy mégis növekszik a Föld népessége, tehát ha a sokadik próbálkozás után is kidob a sokadik nő, akkor VELED VAN A GOND.

2014. júl. 1. 10:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy 12 ből 11 ilyen volt és erősködtek, mind a 11 keményen rákérdezett mi volt előtte, mi volt a szakítás oka, meddig tartottak. Ha nem azt mondta, amire számítottak (nem tudom mire számítottak pontosan), akkor elég fura arckifejezéseket vágtak. Mind.
2014. júl. 1. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!