Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire lenne elfogadható, ha a pasitokkal 24 éves létetekre még mindig csak tömegközlekedéssel tudnátok eljutni valahova?
Semennyire nem lenne fura...
Én is azzal járok ha meg egyszer mégis lesz kocsim elviszem őt szívesen...ennyi
Úgy gondolom, akinek igénye van a kocsira, komfortra vágyik télen-nyáron az válasszon olyan körből társat maga mellé, nekem volt egy motoros srác barátom, sose mertem vele menni mert amikor elindult tőlünk, ahogy kiért az utcából, úgy rá kapcsolt mint ha Forma 1-et hallottam volna TV-ből
Elfogadtam hogy nyáron, vagy jó időben két keréken jön megy, nem voltam kényes a tömegközlekedésre, nem is emiatt váltak el az útjaink
Az enyém is inkább biciklizik, vagy tömegközlekedünk. Kell a fenének autó, többet fogyaszt, mint mi ketten együtt.
ui. Elmúlt már 24 :P
Nem zavar. A párom lassan 30, és nincs kocsink. Nem mintha nem telne rá, egyszerűen nincs értelme, a belvárosban lakunk, ahol a dugók állandóak, parkolóhelyet találni horror, ráadásul a legtöbb helyen fizetős is, a négyeshatos meg két perc.
Ha mindenáron autózni akarunk, hívunk egy taxit, ami néhány havonta egy párezer forintos tétel. Luxusnak hangzik, de sokkal olcsóbb és praktikusabb, mint autót tartani.
Nekem van kocsim, de egy nő sem akarna velem menni sehova.... :-(
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!