Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mennyire lenne elfogadh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire lenne elfogadható, ha a pasitokkal 24 éves létetekre még mindig csak tömegközlekedéssel tudnátok eljutni valahova?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem spec nem zavarna...sőt kifejezetten értékelem ha párom inkább bringázik, és alkalom adtán esetleg tömegközlekedik.
2014. jún. 28. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Semennyire nem lenne fura...

Én is azzal járok ha meg egyszer mégis lesz kocsim elviszem őt szívesen...ennyi

2014. jún. 28. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne,csak együtt lehessünk.
2014. jún. 28. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, akinek igénye van a kocsira, komfortra vágyik télen-nyáron az válasszon olyan körből társat maga mellé, nekem volt egy motoros srác barátom, sose mertem vele menni mert amikor elindult tőlünk, ahogy kiért az utcából, úgy rá kapcsolt mint ha Forma 1-et hallottam volna TV-ből

Elfogadtam hogy nyáron, vagy jó időben két keréken jön megy, nem voltam kényes a tömegközlekedésre, nem is emiatt váltak el az útjaink

2014. jún. 28. 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Borzasztó lenne!
2014. jún. 28. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi akadályoz meg, hogy te vegyél kocsit és ne a "pasidtól" várd el ?
2014. jún. 28. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Az exemmel is mindig busszal/villamossal mentünk mindenhová és nem zavart. Az már annál inkább, hogy teljesen rá volt nőve az anyjára, ezért lett az exem. NEM a tömegközlekedés miatt. Mondd csak, te komolyan azt hiszed, hogy minden nő k***@? Mert akkor nem kell csodálkozni azon, ha csak f@ßtarisznyákba fogsz botlani.
2014. jún. 28. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Az enyém is inkább biciklizik, vagy tömegközlekedünk. Kell a fenének autó, többet fogyaszt, mint mi ketten együtt.

ui. Elmúlt már 24 :P

2014. jún. 28. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem zavar. A párom lassan 30, és nincs kocsink. Nem mintha nem telne rá, egyszerűen nincs értelme, a belvárosban lakunk, ahol a dugók állandóak, parkolóhelyet találni horror, ráadásul a legtöbb helyen fizetős is, a négyeshatos meg két perc.

Ha mindenáron autózni akarunk, hívunk egy taxit, ami néhány havonta egy párezer forintos tétel. Luxusnak hangzik, de sokkal olcsóbb és praktikusabb, mint autót tartani.

2014. jún. 29. 10:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem van kocsim, de egy nő sem akarna velem menni sehova.... :-(

24f

2014. jún. 29. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!