Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl sokat engedtem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat engedtem, vagy elfogadható?

Figyelt kérdés

Tavaly megismerkedtem egy fiúval, de nem jártunk. Találkoztunk egy pár alkalommal, de nem volt köztünk semmi intim kapcsolat, viszont én is tetszettem neki, ő is nekem. Majdnem jártunk csak bekavartak köztünk ezért nem beszéltünk egy évig... Most pedig 2 hete írt, hogy újra szeretné kezdeni ezt az egészet, mert értelmetlennek találja ahogy vége lett. Ezzel egyet értettem én is. Tegnap találkoztunk. Szájrapuszi volt többször is, meg ölelkezés és az ölébe ültetett. De semmi több. Szerintetek sokat engedtem? (Ő 17 éves, én 15) vagy második találkozónál idén hogy csináljam?

Előre is köszi. :)

2014. ápr. 9. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem sok.
2014. ápr. 9. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
nem sok
2014. ápr. 9. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem sok.

Másodiknál már lehet nyelves csók is.

2014. ápr. 9. 21:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Hű, megnyugtató, hogy így vélitek! :) akkor ezek szerint nekem begyöpesedett még kissé az agyam ezen a téren, de akkor lazább leszek valamennyivel. :D
2014. ápr. 9. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
legyél büszke rá, hogy nem egyezik meg a mai átlaggal a gondolkodásod:) de ez tényleg nem volt sok:)
2014. ápr. 9. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Dejó, ennek örülök :) pedig először azt hittem, sokat engedtem :D De így, hogy a többség szerint nem, azért megnyugtató :)
2014. ápr. 9. 21:52
 7/7 anonim válasza:
Nem sok
2014. ápr. 11. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!