Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szállnak le rólam a fiúk?
Figyelt kérdés
Nem járok kihívó ruhákban , nem illegettem magam, nem vagyok kedves, nem teszek magamra egy fél tonna sminket.Mindenkit vissza utasítók és hiába fejezem ki elég egyértelműen a szándékaimat annál jobban nyomulnak.2014. jún. 28. 14:07
1/10 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésed. Azért, mert felkelted bennük a vadászösztönt!:)
2/10 anonim válasza:
Szörnyű gondok ezek!! Nem hogy örülnél hogy próbálkoznak!
3/10 anonim válasza:
Jobb lenne, ha senkinek se kellenél? Legyél ronda, és akkor nem futnak utánad.
4/10 anonim válasza:
Ezek szerint szép lány vagy, jó a kisugárzásod is. Viszont kint sok a béna pasas, akik nem tudnak udvarolni és gondolom így próbálkoznak. Pasi vagyok de sokszor nekem ég a pofám, mások mit engednek meg maguknak. Sajnos nem tudsz mit tenni, alakíts ki egy pajzsot ez ellen.
24/f
5/10 anonim válasza:
Embert nem sajnáltam még ennyire, mint téged. El sem tudom képzelni micsoda borzalmakat kell átélned. :\
6/10 anonim válasza:
Ketteske, qurva idegesítő tud lenni, ha nem hagynak békén. Azt hiszed, fenékig tejfel, ha állandóan lohol valaki a valagadban? Hm? Nem. Nem az.
8/10 anonim válasza:
"Mindenkit vissza utasítók és hiába fejezem ki elég egyértelműen a szándékaimat annál jobban nyomulnak."
".... ... az élet küzdelem,. S az ember célja e küzdés maga......"
9/10 anonim válasza:
Képzelheted milyen nekem kérdező, leszbikusként. :D Elmondom szépen, hogy leszbikus vagyok és még felháborodnak, meg hogy hazudok, csak lerázni akarom őket, stb. :D
10/10 anonim válasza:
A te típusodból lesznek a bunkó nők. Jó sok ilyet láttam régebben. A többségük mostanra elvált. Az a baj, hogy a folyamatos nyomulás könnyen eltompÍthat és az örökös hárítás fárasztó. Nem olvastam mindent, de valszeg egy állandó partner lenne a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!