Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szállnak le rólam! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Earth4 kérdése:

Nem szállnak le rólam! Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy egy lány írt nekem egy üzenetet facebookon, hogy nagyon jó a profilképem, tetszik neki. Még vissza is írtam, hogy: " Köszi szépen, aranyos vagy" mert mondom mi bajom lehet belőle,és profilkép alapján átlagosnak tűnt. Utána elkezdtem keresni, hogy honnan ismerhet, vagy tudhat rólam. Facebookon: 1 közös ismerős: az egyik osztálytársam... Ezt az osztálytársamat(lány) év eleje óta kiközösítik, piszkálják stb..., mondjuk meg is van rá az okuk: Azon kívül, hogy nagyon csúnya és mintha nem lenne minden rendben az agyával, még mindenkinek be is szólogat, tipikus "nyomi". Én nem vagyok az a típus, hogy piszkáljam, vagy hasonló dolgok, igazából soha nem is voltam ilyen, aminek örülök is! Csak annyit beszéltem vele, amennyit muszáj volt... Na a lány aki facebookon írt rám, miután válaszoltam neki: kb. 5 percenként kérdezgetett, hogy pl: Hány cm magas vagyok? Nagyon cukor fejem van... Csak tényleg olyan stílusban, és olyan helyesírási hibákkal, hogy egyből lejött, hogy valami nincs rendben. Nem is írtam neki vissza. Másnap szállok le a buszmegállóban, és ott ülnek rám várva... Egyből letámadtak, hogy maradjak ott beszélgetni velük... Életem legrosszabb 60 perce volt. Tényleg ez a lány szinte visszataszító és erőszakos és még sorolhatnám, és csak azért vártak kb, másfél órát, hogy letámadhassanak. Utána megint jöttek az üzenetek: Utálsz?amúgy nem szoktam ilyen lenni. Szép vagyok? Tetszek? Na ezekre semmit nem írtam, mondom előbb-utóbb csak felfogja, hogy semmiféle kapcsolatba nem szeretnék kerülni vele. De nem: a barátnője, minden nap zaklatott az iskolában, hogy tetszik-e, meg 2 szer elhívtak moziba, amit persze visszautasítottam (szerintem elég világos volt, hogy azt szeretném ha leszállnának már végre rólam) Végül le is tiltottam Facebookon. De ez sem volt elég: Az osztálytársam folyamatosan kérdezget felőle, és már kezd nagyon kiborítani... Mindig attól félek, hogy ott várnak a buszmegállóban.... Lehet, hogy túl kedves vagyok, és ezért nem fogják fel? Mit tegyek, hogy egyszer és mindenkorra megértsék, hogy nem tetszik egyikük sem? Tanácsokat kérnék! 15/ Fiú

#szállnak
2012. okt. 28. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán mondd meg nekik. Ne legyél már ennyire életképtelen...
2012. okt. 28. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
ember, ha megmondja nekik utána még ugyanúgy tudják piszkálni, nem érdeki őket.. amúgy szerintem az osztálytársaddal kezdj valamit esetleg nézd teljesen levegőnek és legyél vele bunkó, ne legyél mindig kedves az olyan emberekkel is akik nem érdemlik meg, hogy az legyél velük.
2012. okt. 28. 19:45
 3/4 anonim válasza:
Én sem szoktam soha bunkó lenni senkivel(Pl.: Az évfolyamtársam testileg és szellemileg is fogyatékos, és én vagyok az egyetlen, aki nem cseszteti), de ami sok, az sok. Mond meg neki kereken, hogy szálljon le rólad. Lehet, hogy nevetségesnek hangzik, de ha semmiáron sem tágít felőled legfeljebb jelentsd fel rendőrségen személyi zaklatásért. Sok sikert a kiscsajhoz! :)
2012. okt. 29. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! ( bár az elsővel nem megyek sokra)

2. és 3. válaszoló: mindenképpen meg fogom próbálni, és próbálok azért kulturált maradni, de csak annyira amennyire kell.

2012. okt. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!