Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van belőlük! Miért nem...

Elegem van belőlük! Miért nem szállnak már le rólam?

Figyelt kérdés

Anyám meg a barátnőm rosszabb mint nagyanyám volt.

1 évig katona voltam, utána biztonsági őr most pedig kamionos. De mindig azt kellett hallgatnom h vigyázzak magamra meg h mit hallottak/láttak a tvbe. Én nem tudom mit lehet ennyire félteni valakit. Ha egy pénztáros lennék vagy mittudomén mi ugyanúgy megtörténne bármi. Mondjuk ha holnap meghalok akkor ugyanúgy meghalnék pénztárosként is. Sőt még munkanélküliként is. Hiába mondom nekik h ne féltsenek. Főleg ne ennyire. Kikészítenek ezzel...ha meg kell halnom akkor úgyis megfogok. Szóval ez olyan hülyeség.

Bocs ha paraszt voltam :S

Amúgy lenne a nőkhöz ey kérdésem. Miért jó ennyire félteni a gyerekeidet/férjedet azon kívül hogy szereted? Mitől lesz jobb?

27/F

2010. szept. 12. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Hirtelen azt hittem súlyosabb a problémád :) Tudod, sokszor ez a féltés természetesen jön, szóval akaratlan. Én ettől függetlenül úgy gondolkozom, mint te, tehát aggódom én is, hogy nem-e lesz valami, de ettől függetlenül tényleg bármikor megtörténhet bármi, nem kell hozzá kamionosnak vagy katonának lenni, földrengés is lehet, vagy akármi. Szóval mondd meg nekik, hogy féltsenek nyugodtan, de ne mondják folyamatosan, szerintem meg fogják érteni :) 21/N
2010. szept. 12. 20:56
 2/8 A kérdező kommentje:
De már szépen is megkértem őket. De este vagy reggel azért elmondják vagy 5x
2010. szept. 12. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

en buvaroktato vagyok,kulfoldon dolgozom es a nagymamam mindig mondja, mert aggodik, hogy jaj kislanyom,nagyon vigyazz a capakkal :-)))) engem nem zavar, szerintem aranyos.tudom hogy szeretetbol aggodik.

28 N

2010. szept. 12. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a cápás jó :D Testvérem tengerbiológus akart lenni, én pedig minden este sírtam kiskoromban, hogy meg fogják enni a cápák :):)

Kérdező! Írd ki a hűtőre, hogy nem fog semmi baj sem történni veled és ha mondják mindig mutass oda, csak befejezik :) 21/N (első válaszoló)

2010. szept. 12. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó. Aranyos voltál. :D

Hány éves voltál akkor? És végül mi lett a tesód? :D

2010. szept. 12. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor voltam olyan 9-10 éves, húgom pedig 6-7 :D Még tanul, de nem lett tengerbiológus :D A vicc, hogy nagyon nem voltunk jóban kiskorunkban, de akkor annyira megijedtem, hogy megeszik a cápák, hogy elfelejtettem, hogy ő az elkényeztetett kicsi :D Egyszer elveszett, legalábbis azt hittük elveszett, anyu jött be sírva, hogy nem jött haza a barátnőjétől, pedig ők azt mondták már rég hazajött (itt lakott a barátnője a szomszédban) és én annyira megijedtem, hogy felszöktem egyedül a városba keresni. Közben kiderül, hogy ameddig anya a kertben volt, tesóm hazajött és elaludt, ezért nem hallotta, hogy szól neki anya, és ugye fene se gondolta, hogy hazajött ameddig ő kint volt, de én addigra már a városban voltam, akkor meg én tűntem el, mert nem szóltam, hogy elmegyek keresni, de utána hazajöttem 1-2 óra múlva sírva, hogy nem találom sehol, de anyu akkor már azért sírt, hogy én tűntem el. Hát elég szar napot okoztunk neki akkor :D De végülis senki nem tűnt el és nem lett semmi baja :)
2010. szept. 12. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:

féltenek szeretetből,de ezt te is tudod.Ennek örülnöd kéne,és szerintem örülsz is.értelek,hogy idegesítő.: D

És igazad van abban amit leírtál.Tényleg a baj megtörténik bárhol és bármikor,de az is igaz,hogy a közlekedésben nagyobb esély van rá,mint egy pénztárgép előtt.

Beszéld meg ezt velük,vagy hagyd rájuk..amit elég nehéz : D

2010. szept. 12. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, talán túlteng bennük valami anyai ösztön. Az én barátom éppen Afganisztánba készül.na szerinted?

Én meg támogatom!

2010. szept. 13. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!