Elegem van belőlük! Miért nem szállnak már le rólam?
Anyám meg a barátnőm rosszabb mint nagyanyám volt.
1 évig katona voltam, utána biztonsági őr most pedig kamionos. De mindig azt kellett hallgatnom h vigyázzak magamra meg h mit hallottak/láttak a tvbe. Én nem tudom mit lehet ennyire félteni valakit. Ha egy pénztáros lennék vagy mittudomén mi ugyanúgy megtörténne bármi. Mondjuk ha holnap meghalok akkor ugyanúgy meghalnék pénztárosként is. Sőt még munkanélküliként is. Hiába mondom nekik h ne féltsenek. Főleg ne ennyire. Kikészítenek ezzel...ha meg kell halnom akkor úgyis megfogok. Szóval ez olyan hülyeség.
Bocs ha paraszt voltam :S
Amúgy lenne a nőkhöz ey kérdésem. Miért jó ennyire félteni a gyerekeidet/férjedet azon kívül hogy szereted? Mitől lesz jobb?
27/F
en buvaroktato vagyok,kulfoldon dolgozom es a nagymamam mindig mondja, mert aggodik, hogy jaj kislanyom,nagyon vigyazz a capakkal :-)))) engem nem zavar, szerintem aranyos.tudom hogy szeretetbol aggodik.
28 N
Ez a cápás jó :D Testvérem tengerbiológus akart lenni, én pedig minden este sírtam kiskoromban, hogy meg fogják enni a cápák :):)
Kérdező! Írd ki a hűtőre, hogy nem fog semmi baj sem történni veled és ha mondják mindig mutass oda, csak befejezik :) 21/N (első válaszoló)
utolsó. Aranyos voltál. :D
Hány éves voltál akkor? És végül mi lett a tesód? :D
féltenek szeretetből,de ezt te is tudod.Ennek örülnöd kéne,és szerintem örülsz is.értelek,hogy idegesítő.: D
És igazad van abban amit leírtál.Tényleg a baj megtörténik bárhol és bármikor,de az is igaz,hogy a közlekedésben nagyobb esély van rá,mint egy pénztárgép előtt.
Beszéld meg ezt velük,vagy hagyd rájuk..amit elég nehéz : D
Nem tudom, talán túlteng bennük valami anyai ösztön. Az én barátom éppen Afganisztánba készül.na szerinted?
Én meg támogatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!