Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fenének nem szállnak le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenének nem szállnak le rólam?

Figyelt kérdés

3év 8hónap után szakítottunk a barátommal 5hónapja már!

2hónapja van párkapcsolatom, neki már vagy 3 hónapja!

Myvipen: Tegnap az exem írt a mostaninak az egyik képem alá hogy "itt még velem volt fuu tudnád milyen volt mi kicsim?"

Barátom írni is akart neki de lebeszéltem róla hogy ne legyen baj!

Erre tessék most belépek az én oldalamra látom egy levél az volt pasimtól, a barátnője írt hogy ne nézegessem már meg hogy van barátom nézzem azt!Most annyira pipa vagyok, nem látok az idegtől!!!

Visszaírjak neki??vagy most mit csináljak!

A lány cigány, nem nagyon akarok vele kötözködni!

2010. szept. 27. 14:14
 1/5 orsybaba88 ***** válasza:

ez hülye...

nem lehet letiltani?

ha neki is és neked is van kapcsolatotok, akkor mit akar? ezt megkérdezheted tőle, de ne agresszív stílusban, mert ERŐSZAK ERŐSZAKOT SZÜL!!!!!!!

ne adj neki lehetőséget, hogy tovább idegesítsen.

próbáld nem figyelembe venni, hátha abbahagyja. Ha látja, hogy nem reagálsz az üzijeire, talán feladja.

2010. szept. 27. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele.. tiltsátok le a p.csába, h nem akartok tőlük levelet se kommentet, hidd el az jobban fel fogja idegesíteni a csajt mintha elkezdenél kötözködni.
2010. szept. 27. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy offolok, de nem értem. Miért érdekel téged a Myvip. Meg a többi baromság. (iwiw, facebook, stb.) Nem kell a fél életedet a számítógép előtt töltened, a leveleket olvasgatva. Éld a saját valódi életedet.
2010. szept. 27. 14:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Fent vagyok a közösségi oldalon, jött levelem elolvastam!

Kész ennyi nem élem ott az életem!

2010. szept. 27. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor mi a gond? Nem muszály elolvasni őket. Elférnek, nem?
2010. szept. 28. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!