Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? 15/L vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 15/L vagyok és most lesz az elsö randim és annyira ideges vagyok! Tudnátok tippeket adni hogy mit csináljak és hogy mit ne?

Figyelt kérdés

2014. jún. 28. 09:13
 1/5 anonim válasza:
Én azt mondom,hogy legyél nyugodt,ne feszengj semmit légy önmagad,hiszen randizol ha másik arcodat mutatod meg randi közben az eléggé csúnya kapcsolatot fog jelenteni 15f :P
2014. jún. 28. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Mit csinálj? Légy önmagad!

Mit NE csinálj? Ne önmagad légy!

Egyszerűen ennyi, próbálj ellazulni, nem háborúba indulsz. A srácnak valószínűleg úgyis tetszel(hiszen elhívott randizni...) úgyhogy nagyjából nyert ügyed van.

Próbáld úgy felfogni, mintha csak egy barátoddal találkoznál :)

Ez az idegesség egyébként valószínűleg csak addig fog tartani, míg a randi tényleg el nem kezdődik, utána feloldódsz :)

2014. jún. 28. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ebben éppen az ismeretlen miatti izgalom a klassz. Hagyd spontán alakulni a dolgokat, ne tervezd meg a viselkedésedet. Így lesz a legjobb. Irigyellek!!!
2014. jún. 28. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindegy mit csinálsz, ha megkedved minden izgalom miatti hülyeséggel együtt kelleni fogsz neki. Volt, hogy egy lépcső aljában várt egy srác én meg nagy izgalmamban leestem elé. Egyik legjobb randi volt az életemben, pedig 4 órát ültünk a balesetin. Azt hitték részegek vagyunk, annyit nevettünk. Volt pár szép évünk együtt.
2014. jún. 28. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tényleg!
2014. jún. 28. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!