Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi tippeket, történeteket kérek, nektek mi az emlékezetes?
Emlékezetes, bár nem kimondottan randi volt (én legalábbis nem annak mentem): este belógtunk a termál kültéri medencéjében, ősszel. Szóval a vízben nagyon jó kis idő volt :D Sötét is volt, csak a város fényei világítottak. Vittünk egy üveg bort és meztelenre vetkőzve fürödtünk a vízben.
Egy élmény volt, főleg mert az volt az első alkalom, hogy le mertem egy fiú előtt vetkőzni és meztelenül fürdőzni vele.
Én a teázókat preferálom, de voltam már első randin koncerten az arénában, az sem volt rossz. De célravezetőbb olyan helyet választani, ahol tudtok beszélgetni. Ilyenformán az állatkerttől a Margit-szigeten át a bowlingozásig bármi szóba jöhet.
Az emlékezetes randijaim általában nem a helyszín miatt voltak azok, hanem a pasi csinált valami kritikán alulit, ezekkel inkább nem szórakoztatnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!