Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy haldokló fiúba?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy fiúba, akiről tudom, hogy nemsokára meg fog halni. Az agyában találtak valami daganatfélét. Voltak már köztünk dolgok, konkrétan le is feküdtünk, de szó nem esett arról, hogy járjunk-e vagy sem. Azóta is folyamatosan beszélgetünk meg minden, de nem merek rákérdezni, hogy akkor most mi is van köztünk konkrétan. Ő nem tudja, hogy tudok a betegségéről. Érdemes e egyáltalán erre a kis időre összejönnöm vele? Mármint nem rossz az neki, ha lekötöm élete utolsó évében vagy ilyesmi? Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 5. 01:43
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Kedves 02:28!

Nem veszekszem a "kis lelkeddel", de egy kicsit több fantáziával elképzelhetnéd, hogy a szerelmespáros nevét nem kell feltétlenül elhalálozott szerelmes fiatalokra érteni, amúgyis használják a köznapi nyelvben (lehet hogy te pont nem) a szerelmes fiatalokra.

Más véleményét azonban illene tiszteletben tartanod, és nem pedig cinizálni rajta s vele. Az ilyen hozzászólásaiddal csak önmagadat minősíted, mégha emiatt le is pontozol, akkor meg aztán pláne.

Az viszont dicséretes, hogy olvasol Shakespeare-t. A Hamlet-en túl vagy már?

EE (kettőspőnt nélkül...)

2010. jan. 15. 17:57
 42/47 anonim ***** válasza:
45%

kedves E.E.!

sejtettem,hogy erre reagálni fogsz..

csak nem irodalom tanárnéni vagy?

velem szeretnél beszélgetni az olvasmányéményeimről?

köszi,de inkább ne.

miért nem edward és bella,ők legalább nem a halál torkában járnak,és egy picit aktuálisabb is szerintem.

ha le is pontoztalak,az magánvélemény,és ez is amit írok..

nem tetszett a válaszod,ezt fogadd el.

nem kedvelhetni mindenki az írásaidt,és a hozzászólásaidat..

sorry..

2010. jan. 15. 18:20
 43/47 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 02:28 (=18:20)!

Ha azon te tudsz örülni, hogy vki "reagál" a hülyeségedre, akkor örülj... nem fogom elirigyelni a boldogságodat te kis "irodalomtörténész"...

Én elfogadom, hogy nem tetszenek az írásaim neked, végülis nem én provokálom a másikat, küzdök semmiségekkel és minősítem önmagamat hozzászólásommal a többi hozzászóló előtt...

Te kérdezted, miért írok ilyeneket... akkor meg miért járatod itt potyára a bagólesődet és csodálkozol, hogy reagálok hozzászólásodra? Ez már gyerekes...

Sztem nem nálam van itt a gond, mert ha megfigyeled, nem én ríkítok ki a tömegből...

Miért nem vagy képes elfogadni önmagadat? Miért másokkal kötözködsz? Nincs jobb dolgod?

Ha majd megtanulod szépen tolerálni a többieket és azok hozzászólásait, akkor majd te is mond6od másnak, tolerálja a hülyeségeidet.

További provokációidra nem vagyok vevő, sem most, sem máskor. Ne várj reakciót tőlem, akármilyen infantilisan próbálsz itt lefesteni mások előtt.

================

Kedves Kérdező!

Bocs az előbbi "közjátékért", és sajnálom, hogy nem jött össze a sráccal. Nem tudom, milyen irányba változik kettőtök kapcsolata, azért kitartást kívánok neked, hátha mégis lesz vmi.

Üdv: EE

2010. jan. 16. 01:28
 44/47 anonim ***** válasza:

És íme a válaszom:

Nem gondolod,hogy egy kicsit túldimenzionálod az egészet,és az itt betöltött szereped?

Kilógok a sorból,valóban?

Miért személyeskedsz?

Tudod én legalább nem vagyok álszent "ó szurkolok nektek,Rómeó és Júlia"..

Gondolom a szerelmet keresi,és nem azt

Ez a depivonal,nem nyerő a szemembe arra a sorsra akar jutni mint Juliet..8.

Egyébként,kíváncsi lennék vajon hány éves lehetsz?

Hidd el nekem,ez nem rólad szól,én a véleményemet írom csak,de úgy látom téged a pontozás izgat..szánalmas..hagyjuk

2010. jan. 16. 01:58
 45/47 A kérdező kommentje:
Semmi gáz. Végül is ez is véleményezés. Azért vagyunk itt, hogy tanácsokat adjatok és szóljatok, ha szerintetek a másik tanácsa nem jó. :) De azért ne veszekedjetek. Amúgy még mindig folyamatosan beszélgetünk a fiúval és nem változott semmi sem rossz irányba köztünk. :)
2010. jan. 16. 23:53
 46/47 anonim ***** válasza:

:)

És mi van a betegségével?

2010. jan. 18. 21:55
 47/47 A kérdező kommentje:
Semmi. Nem beszéltünk róla nagyon, csak annyit, hogy tudok róla és attól függetlenül szeretnék vele lenni.
2010. jan. 19. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!