Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy haldokló fiúba?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy fiúba, akiről tudom, hogy nemsokára meg fog halni. Az agyában találtak valami daganatfélét. Voltak már köztünk dolgok, konkrétan le is feküdtünk, de szó nem esett arról, hogy járjunk-e vagy sem. Azóta is folyamatosan beszélgetünk meg minden, de nem merek rákérdezni, hogy akkor most mi is van köztünk konkrétan. Ő nem tudja, hogy tudok a betegségéről. Érdemes e egyáltalán erre a kis időre összejönnöm vele? Mármint nem rossz az neki, ha lekötöm élete utolsó évében vagy ilyesmi? Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 5. 01:43
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
96%

Azt azért érdekesnek tartom, hogy te tudsz a betegségéről, de ő nem tudja, hogy te tudod.

Nem mindenki hal meg akinek daganata van, sőt.

2010. jan. 5. 01:48
 2/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltetetlen ugy kell gondolnod ra mint lekotes, hanem szeppe varazsolod... szoval ez ne tartson vissza...

Szerintem amin inkabb gondolkodj el hogy hogy viselned el ha mellette kellene legyel utolso perceiben is.. szerintem ez a kritikusabb es az alapjan donts

2010. jan. 5. 01:50
 3/47 A kérdező kommentje:

1-nek:Egy közös barátunk mesélte el nekem, de szigorúan úgy, hogy ne mondjam vissza. És több ismerős is megerősítette.

2-nak: Szívesen támogatnám bármiben és mellette lennék az utolsó pillanatig.

2010. jan. 5. 01:58
 4/47 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a Keith című filmet. Vagy a Walk To Remembert.
2010. jan. 5. 02:04
 5/47 A kérdező kommentje:
Okés. Meg fogom nézni.
2010. jan. 5. 02:05
 6/47 anonim ***** válasza:
92%
Hát ha csaj lennék összejönnék vele és boldogá tenném az utolsó pár hónapját,évét elveszítés biztos nem lenne kellemes de a tudat hogy boldog volt jó lenne
2010. jan. 5. 02:09
 7/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :) Csak még azt nem tudom, hogy hozzam fel a témát...
2010. jan. 5. 02:12
 8/47 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha valóban meg fog halni, akkor készülj rá, hogy jó sokáig nagyon ki leszel majd bukva. De ha szerelmes vagy belé, akkor semmi ne akadályozzon meg, és reménykedj benne, hogy mégse legyen nagy(obb) a baj.
2010. jan. 5. 03:28
 9/47 anonim ***** válasza:
73%
*lesz
2010. jan. 5. 03:28
 10/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted, akkor tarts ki mellette!

Amúgy biztos, hogy nem gyógyítható a betegsége?

Mert ha gyógyítható, akkor lehet, hogy életed Párja ő, és most meg kell küzdened érte!!!

Kitartást és gyógyulást kívánok!

Fel a fejjel, a szerelem mindent legyőz!

2010. jan. 5. 06:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!