Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy haldokló fiúba?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy fiúba, akiről tudom, hogy nemsokára meg fog halni. Az agyában találtak valami daganatfélét. Voltak már köztünk dolgok, konkrétan le is feküdtünk, de szó nem esett arról, hogy járjunk-e vagy sem. Azóta is folyamatosan beszélgetünk meg minden, de nem merek rákérdezni, hogy akkor most mi is van köztünk konkrétan. Ő nem tudja, hogy tudok a betegségéről. Érdemes e egyáltalán erre a kis időre összejönnöm vele? Mármint nem rossz az neki, ha lekötöm élete utolsó évében vagy ilyesmi? Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 5. 01:43
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
én vagyok kicsit fentebb akit műtöttek róllam az terjed el a faluban h. terhes vagyok és gyereket vetetek el, meg h. mindíg kaparásra járok ennyit erről szóal...:( sajnálom derísd ki nekem például a mamám szomszédja mondta ezt aztán mamim helyrerakta és átjütt beteglátogatóba még jó h. ágyhoz voltam kötve mert nemis tudodm mit cináltam volna beszélni akkor még nem nagyon ment...:( szóval szerencséje azóta nem köszönök neki...:(
2010. jan. 5. 12:04
 22/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

12:01: Akitől tudom, hogy mi baja a fiúnak, az egy gyerekkori barátom. 5 éves korom óta ismerem és mindig mindent megosztunk egymással. A fiúnak csak az idei tanév eleje óta barátja, szóval ő biztos, hogy nem verne át engem.

Amúgy meg többen írtátok, hogy jól gondoljam át, hogy megéri e a fájdalom, amit érezni fogok később. Hát én csak azt tudom, hogy nem szeretnék ráeröltetni semmit. Mellette szeretnék lenni, mindaddig amíg ő ezt akarja. De nem tudom, hogy hozzam fel ezt a témát...

2010. jan. 5. 12:20
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
amúgy lehet h ő is szeretné csak nem akar neked fájdalmat okozni. bár ez csak egy tipp
2010. jan. 5. 12:42
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

Vezesd fel neki, légy vele őszinte!

Mondd el neki, mit érzel, azt is hogy tudsz a betegségéről, sztem nem lenne helyes, hogy titkolni akarnád a dolgot. A titkok minden kapcsolatot csak mérgeznek, és az a kapcsolat, ameikben semmit nem lehet megbeszélni, az ugyanúgy haldoklik, mint talán a fiú.

Fontos, hogy őszintén beszéljétek meg az érzéseiteket, de minél többet akarsz vele lenni, annál hamarabb ülj le és beszéld meg vele, glom nem kell magyarázni mi miatt...

Fent ezt már 1-2x mindha elmondták volna, de én is aláírom.

Am. a srácot NEM LEHET MŰTENI??? Semmi remény nincsen a teljes gyógyulásra?

2010. jan. 5. 18:31
 25/47 anonim ***** válasza:
remény mindig van...de az is mindig belejátszik, hogy esetleg nem éli túl..ez a daganat hártánya...mindig van remény :D és mikor az ember a legjobban reménykedik egyszercsak puff..
2010. jan. 6. 11:21
 26/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Sajnos azt mondták neki, hogy ezt már nem lehet műteni. :S
2010. jan. 6. 13:42
 27/47 anonim ***** válasza:

nem mindenki

anyám 2 éve halt meg daganatba..

2010. jan. 8. 21:38
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
jézusom. épp ezt olvasom, miközben várok a CT eredményemre, mert az orvosom felvetette a daganat gyanúját. komolyan mondom, én most kapok pánikrohamot. én még nem akarok meghalni, fiatal vagyok és azt mondták fiataloknál nagyon minimális az esély, hogy daganatosak lesznek, d eilyet olvasva..istenem segíts.
2010. jan. 8. 21:49
 29/47 A kérdező kommentje:
21:49: Szorítunk neked, hogy Te ne járj így! Remélem semmi bajod. Nagyon rossz ezt átélni, még másodrészről is. :S
2010. jan. 8. 21:53
 30/47 anonim válasza:
szeresd amig lehet
2010. jan. 8. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!