Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb nő nem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő nem igazán kedveli a fiatalabb férfiakat?

Figyelt kérdés
Volt egy kis kirándulásom és találkoztam, beszélgettem egy nővel. Szemmel láthatóan jól kijöttünk, beszélgettünk, szerintem tetszettem neki, szimpatikusak voltunk egymásnak. Megkérdezte van-e párom stb, gondolom nem véletlenül. Aztán megkérdezte, hogy hány éves vagyok. Mondom 30 leszek. Kiderült, hogy ő 34. Utána teljesen máshogy viszonyult a dologhoz, egyáltalán nem érdekeltem, alibi kifogást keresett, szó szerint otthagyott. Lehet ez az oka?
2014. jún. 25. 08:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Csak arra gondoltam, hogy szimpatikus voltam neki, hogy mondta, hogy ő elvált és azért egy vad ismeretlen férfitől több mint valószínű, hogy olyan célzattal kérdezi meg egy nő azt, hogy van-e párja, ha talán tetszik neki és akarhat valamit tőle. Persze az is lehet, hogy illendőségből csak.
2014. jún. 25. 09:02
 12/19 Költőnő? ***** válasza:

ezt nem tudni...

viszont neki gyereke van és ez anyaként egyáltalán nem mindegy h kit választ.

2014. jún. 25. 09:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szimpatikus voltál neki igen. De mondom, az egyedülálló anyák másképp gondolkodnak. Náluk más súllyal esik latba a kor. Szerintem tetszettél neki, de a korod miatt inkább úgy döntött, hogy nem folytatja az ismerkedést. Mondom, nem értek egyet a döntésével, de megértem, miért tette. Az egyszerűbb utat választotta, és kész. Ha nem egyedülálló anyákra találsz rá folyton, akkor azért lesznek idősebb nők bőven, akiket nem zavar majd, hogy fiatalabb vagy :)
2014. jún. 25. 09:08
 14/19 anonim ***** válasza:

De, nagyon is lehet általánosságban mondani, hogy a nők a náluk idősebb férfiakat kedvelik. Legyen a korkülönbség csak 1 év, vagy 5, vagy 10. Ezekre nagyobb az esély, mint a fordítottjára. Amik 10-ből 7, 10-ből 8 nő alapvetően az idősebb férfiak iránt érdeklődik jobban, addig lehet azt mondani, hogy a nőket az idősebb férfiak érdeklik.

Ezt már csak a saját életemből is mondom:

Mindig a fiatalabbaknál volt sikerem. Gimi első két évében semmi sem volt, mert csak velem egykorúak és idősebb lányok voltak. Aztán a második felében meg annyi lány volt belém zúgva, annyit csókolóztam, pettingeltem mint azóta soha kb. Később is, egyetem elején visszajártam a gimimbe csajozni, mert a korombeli vagy idősebb egyetemista lányoknál nem volt sikerem. Mikor idősebb lettem (harmad évtől kezdve), már megint sikeres voltam a fiatalabb egyetemista lányoknál. Azóta is mindig 1-3-5-8 évvel fiatalabb nőim vannak 90%-ban. Mert közülük nagyobb eséllyel találok olyat, aki az idősebbeket kedveli, mint a tőlem idősebb nők közül olyat, aki a fiatalabbakat.

2014. jún. 25. 09:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség,nem mindenki kor alapján választ.Én barátom 4 évvel fiatalabb nálam,mégis jól kijövünk.
2014. jún. 25. 09:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy kicsit éretlenebb vagy a korodnál? Mert a környezetemben azokkal a fiúkkal fordult elő hasonló, akik kicsit éretlenebbek voltak, és ezért a korabeli vagy idősebb lányok nem látták benne a "pasi alapanyagot".

Amúgy a kor szerintem inkább akkor játszik nagyobb szerepet, amikor "kiválasztasz/kiszemelsz" valakit. Utána már amikor ismerkedtek, és szimpatikusak vagytok, és kiderül, hogy a srác a fiatalabb, sokkal kevésbé probléma, eltekintve néhány extrémebb esettől (ld. egyedülálló anyák)

2014. jún. 25. 09:16
 17/19 anonim ***** válasza:
14-es amit te felsoroltál abban presztízskérdés a kor. 22-23 felett már nem annyira, de az előttem szóló éretlenséget firtató hozzászólásában is lehet valami
2014. jún. 25. 09:40
 18/19 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok!
2014. jún. 25. 10:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is 34 vagyok, és valahogy az ilyen kirándulásokon engem is mindig fiatalabb pasik találnak meg, akikről elsőre nem tudom megállapítani, hogy mennyi évesek. Általában mindig velem egykorúnak érzem őket. Aztán ha kiderül, hogy több évvel fiatalabbak nálam, akkor bizony automatikusan behúz a fék...

Hogy miért?

Mert még a 35-40 éves pasik is 20 éves p.csákra vágynak, továbbmegyek, a 40-50 évesek is (akikkel ugyancsak nem állok szóba), akkor vajon a 30 éves srác pont engem fog választani élete párjául?

Összejönnénk, aztán kis idő múlva kapcsolna, hogy mégis csak az a szokás, hogy a férfi az idősebb és ő még esélyes a húszas lányoknál is, aztán viszlát... Hát köszi...

A másik, meg az a mocskos típus, mint a 2#-es válaszoló... "Ja, te már 34 vagy? Azért egy dugásra jó leszel..." Hát az ilyeneknek száradjon le a p.cse!

Ettől függetlenül tudom, hogy van értelmes pasi, aki komolyan közös életet tervezne nála idősebb nővel, és az is biztos, hogy az együttélés sikerét nem az a pár év különbség határozná meg, csak a fentiek miatt még rizikósabb mint a korban hozzám illővel kísérletezni...

Én tehát úgy vagyok vele, hogy -1-1,5 év még oké. Annál fiatalabbakat meg meghagyom a fiatalabb csajoknak, ennyi.

2014. jún. 25. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!