Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék ismerkedni 35- 40...

Hol tudnék ismerkedni 35- 40 év körüli hölgyekkel, akik a náluk fiatalabb férfiakat szeretik?

Figyelt kérdés

Én egy 25 éves fiatalember vagyok, az utóbbi időben teljesen tudatosult bennem, hogy a nálam idősebb hölgyekhez vonzódom egyértelműen, az én korosztályomba tartozó lányok valahogy nem igazán érdekelnek.

Tudna valaki valami ötletet adni azzal kapcsolatban, hogy hol lehetne ismerkedni olyan 35- 40 év közötti hölgyekkel, akik nem tartják furcsának ezt a dolgot, és a náluk fiatalabb férfiakat kedvelik?

2013. máj. 21. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha értesz a nőkhöz, akkor akárhol. Én 22 éves vagyok, most mégis egy csini 40-es csajnak csapom a szelet és a siker már csak karnyújtásnyira van.
2013. máj. 21. 11:14
 2/8 anonim válasza:
Társkereső úgy is beírják, hogy mekkora kortól keresgélnek vagy ha valaki nagyon bejön bepróbálkozol.
2013. máj. 21. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
nah én pont olyan vagyok mint a kérdező, én is 25 éves és nekem is az ilyen korú csajok jönnek be.
2013. máj. 21. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Valami miatt a 40 év körüli hölgyeket én sokkal nőiesebbnek tartom, mint a huszonéves csajokat.
2013. máj. 21. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nahh és jahh: Csak ne itt!!
2013. máj. 21. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezzel én is hasonlóan vagyok. Szóval 35-40-es nők írhattok. :) De majd 10-15 év múlva meg pont ellenkezőleg lesz: a 18-25 éves csajok fognak bejönni.
2013. máj. 21. 12:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Én nem így gondolom, én úgy érzem, hogy 15- 20 év múlva is a 35- 40 év közötti nők fognak tetszeni nekem, attól függetlenül, hogy én milyen korban vagyok, ha idősebb leszek akkor is- tehát az én koromtól függetlenül- a 35 -40 év közötti nőket tartom, és mindig is ezt a korosztályt fogok tartani a legvonzóbbnak- tehát, ha én 35- 40 éves leszek akkor is, de ha idősebbek leszek annál, akkor is.
2013. máj. 21. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Igaz hogy nem kezdeményezhetek, mert szerető férjem van, de okoztatok nekem egy szép napot. Lehet hogy nem nekem szólt a bók, de ha nem baj magamra vettem. Kevés ilyen férfi van mint ti. A korosztályom nevében is köszönöm. Sokszor úgy éreztem itt a gyakorin is, hogy mi 40-es nők teljesen le vagyunk írva.
2013. júl. 8. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!