Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb nő nem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő nem igazán kedveli a fiatalabb férfiakat?

Figyelt kérdés
Volt egy kis kirándulásom és találkoztam, beszélgettem egy nővel. Szemmel láthatóan jól kijöttünk, beszélgettünk, szerintem tetszettem neki, szimpatikusak voltunk egymásnak. Megkérdezte van-e párom stb, gondolom nem véletlenül. Aztán megkérdezte, hogy hány éves vagyok. Mondom 30 leszek. Kiderült, hogy ő 34. Utána teljesen máshogy viszonyult a dologhoz, egyáltalán nem érdekeltem, alibi kifogást keresett, szó szerint otthagyott. Lehet ez az oka?
2014. jún. 25. 08:04
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyjából 5-6 évvel idősebbnek nézek ki a koromnál, tehát ezzel nem lehet gond. Csak ugye a számadatok is fontosak lehetnek.
2014. jún. 25. 08:07
 2/19 anonim ***** válasza:

Aki olyan kicsinyes dolgokon fennakad mint a szamok ha amúgy jól kijöttök azzal ne foglalkozz.

Ha 35-öt mondtal volna lehet hogy megdughattad volna.

2014. jún. 25. 08:08
 3/19 A kérdező kommentje:
Aerobic edző volt a nő, szinte tökéletes teste volt. Igaz én nem a szexre hajtottam, de lehet ő máshogy gondolta.
2014. jún. 25. 08:15
 4/19 anonim ***** válasza:

Ezzel csak arra céloztam hogyha olyat mondasz amit ő megfelelőnek tart akkor barmi lehetett volna.

Nem a korral van a baj hanem a szemléletével.

2014. jún. 25. 08:18
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy komoly kapcsolatra, családra vágyik már és úgy gondolja, hogy egy fiatalabb férfi inkább csak szórakozni akar még.
2014. jún. 25. 08:22
 6/19 anonim ***** válasza:
22 vagyok, és valahogy mindig 1-2 évvel fiatalabb srácok fognak meg, de amúgy én is azt látom a környezetemben, hogy nem ez a jellemző. De ettől függetlenül persze lehet, hogy más miatt viszonyult hozzád úgy, ahogy és csak véletlen egybeesés volt. Meg 34 évesen azért ez már sokkal kevésbé van benne a nőkben szerintem. Szóval ebben a helyzetben én arra szavaznék, hogy más probléma volt. Nincs gyereke? Mert az még ok lehetne, hogy másképp viszonyuljon a nála fiatalabbakhoz.
2014. jún. 25. 08:22
 7/19 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet így általánosságban megmondani. Mint ahogy vannak nők akik az idősebb férfiakat sem kedvelik, legalábbis nem kapcsolatra.

Én szeretem a fiatal férfiakat, de nyilván én sem hosszú távra tervezek velük, hanem csak egy szex erejéig, de vannak olyan nők akik még addig se. Mindegyiknek van előnye, hátránya és sokan az elveik és a saját már meglévő tapasztalataik alapján döntenek :)

2014. jún. 25. 08:23
 8/19 anonim ***** válasza:

Nah, elszállt amit írtam, kezdem előröl.

Szóval kinek mi... Nekem többször volt párkapcsolatom nálam fiatalabbal mint idősebbel. Jobban bejönnek a fiatalabb pasik. A férjem is majd 3,5 évvel fiatalabb nálam. Én 28, ő 25 lesz 1 hónap múlva.

Nekem ez tetszik:) Ő érettebb a kortársainál, míg én korábban találkoztam hozzám nem illő, irtó éretlen 3 évvel, illetve 9 évvel idősebb pasival is... szóval köszi de nem...

Az ismeretségi körömben is több lány van egyébként, akinek fiatalabb a jelenlegi, vagy ex párja.

Ez olyan piti dolog, hogy szánalmas amikor valaki kiakad rajta, és ebben látja a kapcsolat buktatóját.

Nekem személy szerint sokkal nagyobb problémát okozott volna ha pl alacsonyabb nálam a férjem.... na az nekem kizáró ok, de a kor nem az.

2014. jún. 25. 08:42
 9/19 A kérdező kommentje:
Van egy 12 éves lánya. Elvált.
2014. jún. 25. 08:53
 10/19 anonim ***** válasza:
Akkor jól gondoltam. Az elvált anyák ilyenkor már kicsit másképp látják a dolgokat. Ők már sérültek egy előző kapcsolatban, és gyakran szembesülnek azzal, hogy nem elég egy párkapcsolat, mert apa is kell a gyerekének. Nekem is van ilyen ismerősöm, hát nincs könnyű dolga a férfiaknak. Valószínűleg tényleg a korral volt probléma akkor. Nem mondom, hogy igaza van, de megértem. Ha nem lett volna gyereke, akkor azért nem lett volna probléma szerintem.
2014. jún. 25. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!