Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő nem igazán kedveli a fiatalabb férfiakat?
Aki olyan kicsinyes dolgokon fennakad mint a szamok ha amúgy jól kijöttök azzal ne foglalkozz.
Ha 35-öt mondtal volna lehet hogy megdughattad volna.
Ezzel csak arra céloztam hogyha olyat mondasz amit ő megfelelőnek tart akkor barmi lehetett volna.
Nem a korral van a baj hanem a szemléletével.
Ezt nem lehet így általánosságban megmondani. Mint ahogy vannak nők akik az idősebb férfiakat sem kedvelik, legalábbis nem kapcsolatra.
Én szeretem a fiatal férfiakat, de nyilván én sem hosszú távra tervezek velük, hanem csak egy szex erejéig, de vannak olyan nők akik még addig se. Mindegyiknek van előnye, hátránya és sokan az elveik és a saját már meglévő tapasztalataik alapján döntenek :)
Nah, elszállt amit írtam, kezdem előröl.
Szóval kinek mi... Nekem többször volt párkapcsolatom nálam fiatalabbal mint idősebbel. Jobban bejönnek a fiatalabb pasik. A férjem is majd 3,5 évvel fiatalabb nálam. Én 28, ő 25 lesz 1 hónap múlva.
Nekem ez tetszik:) Ő érettebb a kortársainál, míg én korábban találkoztam hozzám nem illő, irtó éretlen 3 évvel, illetve 9 évvel idősebb pasival is... szóval köszi de nem...
Az ismeretségi körömben is több lány van egyébként, akinek fiatalabb a jelenlegi, vagy ex párja.
Ez olyan piti dolog, hogy szánalmas amikor valaki kiakad rajta, és ebben látja a kapcsolat buktatóját.
Nekem személy szerint sokkal nagyobb problémát okozott volna ha pl alacsonyabb nálam a férjem.... na az nekem kizáró ok, de a kor nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!