Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 lányt lehet egyszerre szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 lányt lehet egyszerre szeretni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megpróbálom nagyon röviden leírni, hogy miről is van szó.

Szóval az első számú lányt kb. fél éve ismertem meg, osztálytársak lettünk és egyből nagyon jól kijöttünk. Szinte mindent tudunk egymásról és mindent meg is beszélünk és valahogy mindig meg is volt köztünk az a szikra csak valahogy nem bontakozott ki. Aztán én nagyon megszerettem őt, de nem úgy mint egy barátot viszont ezt nem mondtam el neki máig. Ma írt nekem azzal, hogy mondtak neki valamit és azt, hogy szeretem őt. És erre mondta, hogy ő is szeret de nem érti miért nem mondtam meg neki ezt. Az egyetlen gond ezzel az, hogy én már szinte teljesen elfelejtettem és ő meg most szeret meg. Irónikus nem? :') A gond nem is itt lenne hanem, hogy pár hete megismertem egy másik lányt akivel elég sokat vagyok együtt de nem úgy, hogy kimondtuk, hogy mi most járunk. A lány mintha csak hozzám lenne teremtve. És ezt úgy értem, hogy szeret mindent kb. amit én és nagyon jól el tudok vele beszélgetni de mégsem érzem azt mint az osztálytársamnál. A kérdés az, hogy most nem tudok mit tenni. Kétség kívül jobban vonzódom az osztálytársamhoz, de nem akarom átverni a másik lányt. Valami ötlet esetleg, hogy mit lehet ilyenkor tenni? Nem lenn ezzel gondom de tudom, hogy nagyon szeret mind a 2 ezért nehéz ezt így elmagyarázni nekik :s

17/f

2014. jún. 20. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én a világ összes nőjét szeretem:D
2014. jún. 20. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha csak két nő lenne...nem is lenne semmi bajom :D
2014. jún. 21. 00:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, volt nekem is ilyen korszakom :D 15 éves koromban nagyobb seg*fej voltam mint akárki más lányok terén. De aztán komolyodtam. És már csak az az 1 érdekel.
2014. jún. 21. 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:
én a második lányt választanám:)
2014. jún. 21. 00:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Fura megoldás de nekem már bevált hasonló helyzetben.

Randizz mind a két lánnyal (ne egyszerre :D ). Melyikkel érzed jobban magad? Melyik lány az, akinél kiugrik a helyéről a szíved ha meglátod?

És egy kis apró megjegyzés: szánalom-szerelem nem célravezető és nem is létezik.

Remélem segítettem :)

2014. jún. 21. 11:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szerintem az utolsót meg is fogadom:)
2014. jún. 22. 16:20
 7/7 anonim válasza:

L48

Én el nem tudom képzelni, hogy két lányba szerelmes legyek - de még egybe sem! Sőt, még szexelni sem szeretnék egyikükkel sem.

Én továbbra is a helyes és potens pasikat preferálom, mint a többi nő döntő többsége is...

;-)

L48

2019. febr. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!