Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két embert szerelemmel szeretni? Mi van ilyenkor? Mi a helyes?
Szeretni lehet. Szerelmesnek lenni nem.
Mi a helyes? Ezt nem tudom, mert nem tudom, mi a helyzet.
Csak a kategóriából sejtem, hogy házastárs van és belépett egy harmadik a képbe.
A helyes az, ha senkit sem verünk át. Nem csaljuk a házastársunkat, nem hazudozunk neki. A szeretőt meg nem kábítjuk azzal, hogy majd érte elhagyjuk a házastársunkat.
Ha szerelemre gondolsz,akkor igen.
Azt kell választani amelyiket jobban szereted.
egyébként ma már volt egy ilyen kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Nem, csak ámítod magad, vagy így akarok tisztára mosni a lelkiismeretedet.
Ha valakit szeretsz, azt nem bántod, nem vered át, nem hazudsz neki. Magadat szereted, mert csak neked jó, hogy ketten vannak.
Azt mondják, ha beleszeretsz a meglévő párod mellett másba, akkor az újat kell választani. Egyszerűen azért, mert ha annyira szeretnéd az elsőt, nem szerettél volna bele a másodikba.
Másrészről, ha szereted és tiszteled azt, akivel együtt vagy, nem hagyod, hogy belépjen a képbe bárki. Ez kizárólag döntés kérdése. Ha érzed, hogy valaki kezd kísértést jelenteni, csinálsz egy hátraarcot már a legelején, és nem hagyod kibontakozni. Ha belemész, esélyes, hogy megcsalás lesz.
N26
Én csak magamról tudok beszélni.
Az előző kapcsolatomban kétszer megcsaltam a volt párom. Tudom, ne is mondjátok, mocsok dolog volt, és előbb kellett volna kilépnem, utána félrelépni.
Mindkétszer szerelmes voltam abba, akivel megcsaltam. A volt párommal pedig akkor mindig csak gondok voltak, viták, veszekedések, verekedések(!). Kaptam tőle akkora pofont egyszer, hogy a vérem csordult ki.
Aztán amikor megint úgy nézett ki, hogy rendbejön a kapcsolatunk, kiszerettem a másikból, és újra őt tudtam szeretni.
A férjem teljesen más, mint a volt párom. Hihetetlennek tartom, hogy évek óta, amióta együtt vagyunk, folyamatosan szerelemmel szeretem. A kapcsolatunk is más, és egyszerűen rá nem tudok nézni más férfire ÚGY, mert a férjem a mindenem. A kapcsolatunk tökéletesen működik, nem fér be más nekem.
Szerintem egy érett gondolkodású ember nem tud két embert szerelemmel szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!