Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak időpocsékolás?! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak időpocsékolás?! Miért nem hív el randizni?

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja ismerkedtünk meg neten. Már említettem neki hogy jó lenne legalább egyszer találkozni, azt mondta hogy a bajnoki meccsei, érettségi után mindenképpen ősszehozzuk. Szombaton még lesz meccse, utána "végre elmehet" bulizni hogy megünnepelje az eredményeket.

De még mindig nem mondta, hogy találkozzunk. Nem lakunk túl messze egymástól, összvissz másfél óra.

Rengetegszer elmondja hogy nagyon tetszek neki. Akkor mégis mèrt nem akar látni személyesen?!

Bulizni lesz ideje, de egy rövid találkozóra nem? Szerintem már ciki lenne másodjára nekem mondani, hogy fussunk össze.

Mit is akar akkor tőlem pontosan? Mindennap ír, de nem haladunk sehova. Zárjam le? :(

2014. jún. 19. 13:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Mindketten 18 évesek, én vagyok a lány..
2014. jún. 19. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet, hogy csak fél. Én is megismerkedtem egy lánnyal a neten, és már 5 éve nagyon jó barátnők vagyunk, de nagyon messze lakik és nem tudtunk találkozni. De aztán 2 évvel ezelőtt csak összejött a találkozás, és hát én nagyon féltem előtte :D féltem, hogy nem lesz olyan mint a neten, hiszen ott könnyű beszélgetni, de élőben azért más. Olyan, mintha egy mese lenne, és alig tudod elhinni, hogy tényleg ott van. Úgyhogy lehet, hogy fél, hogy majd nem tudtok beszélgetni vagy ilyesmi, de ez hülyeség, úgyhogy még egyszer nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy van-e kedve találkozni ;) De ha kifogásokat keres, akkor azért megkérdezném, hogy akar-e egyáltalán találkozni...
2014. jún. 19. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Én lányként ha éppen ismerkednék neten egy fiúval, és még nem lenne konkrét dátum lebeszélve, és adódna egy lehetőség, hogy a barátaimmal töltsem az estét egy megterhelő időszak után, akkor megragadnám. Elsősorban olyanok mellett jó végre kikapcsolni, akiket tényleg személyesen ismerek, és tudom, hogy mire számíthatok az este. Már nem azért, de egy első randi elég stresszes tud lenni, nem biztos, hogy a legdurvább időszakom után szeretném megejteni.

Szóval szerintem semmit nem jelent, maximum azt, hogy még nem szeretett beléd, és nincs úgy érted oda, hogy éjjel-nappal rád gondoljon. Döntsd el te, hogy ez most jó-e vagy sem, de szerintem ez a normális, tekintve, hogy amúgy még nem találkoztatok. :)

2014. jún. 19. 14:03
 4/4 anonim válasza:

van egy barátnőm, akinél ugyanez volt a probléma. de már szakított az illetővel.

mondtam neki, hogy hívja el ő, de ez nem lényeges. szerintem az a megoldás, hogy megírod neki , hogy találkozzatok. (újra). nem értem mér lenne ez olyan... ciki. ha pedig nem akarja a dolgot, akkor egyértelműen csak a "lelki társa" vagy, vagy valami ilyesmi. ha az utóbbi igaz, akkor egyértelmű: zárd le. :'(

2014. jún. 19. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!