Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még valami ebből? Vagy csak `időpocsékolás`?
Tehát 5 hónap után szakítottunk a barátommal ill. ő velem.Nagyon megviselt mivel ő volt nekem az első,és hát most felvetette azt h próbáljuk meg újra de csak úgy h kezdésnek csak szex és semmi más.Nem tudom mit tegyek?
Ja és míg együtt voltunk 3 szór csalt meg.
Barátod nagyon el van tévedve, és ha belemész ebbe, akkor te is. Mi az hogy kezdésnek csak szex? Komolyan hagynád, hogy kihasználjon? Dugtok egy párszor, aztán megmondja, hogy bocs, de nem megy, Te meg ott maradsz sárba tiport lélekkel. Lehet hogy én vagyok régimódi, de nálam a sorrend elején az érzelem áll, aztán a szex.
Lehet leszólni engem, hogy bu*zi-e vagy.. nem érdekel.
Hagyd ott a fenébe a csávót!
23/F
Igen 3 szor.Mondjuk smárolt,de az is megcsalás nem?
Tudom h nem fogom kisajátítani,nem is akarom...de akkor ne hazudjon a szemembe!
Ha nem azt mondta volna, hogy kezdésnek csak szex, akkor azt mondtam volna, hogy hajrá (mármint... így, hogy hozzáírtad, hogy "csak" csók volt a megcsalás). Viszont így... Eléggé kihasználás szaga van a dolognak. A helyedben nem adnám be egykönnyen a derekamat. Küzdjön érted, ha akar. Amennyiben ezt nem teszi meg, tudod, hogy mi a helyzet.
22l
Ajjte...
hát hogy a fenébe lenne még ebből bármi? Egyszerűen csak rájött, hogy mennyivel kényelmesebb lenne neki, ha úgy csajozhatna, hogy közben 100% biztos megvan neki a szex veled (is). Ne hagyd, hogy megalázzon! Később nagyon dühös lennél saját magadra, amiért "kiszolgáltál" egy ilyen bunkót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!