Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy nincs még pasim?

Figyelt kérdés
12 és fél éves lány vagyok. Nem vagyok csúnya de olyan fú de szép sem. Az összes barátnőmnek volt ár pasija és van is kivétel engem. De nem tudom, hogy miért. Szerintem az is a bajom, hogy nem vagyok magabiztos vagy nem tudom :/ szerintetek miért nincs pasim?
2010. jan. 2. 19:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Menj vissza babázni. 6.os fejjel ne akarj még "pasizni". Majd eljön ennek az ideje. Nekem is 16 évesen volt először barátom, de komoly csak 17 évesen.

20/L

2010. jan. 2. 19:23
 12/21 A kérdező kommentje:
ja és nem sminkelhetem magam. ez gáz?
2010. jan. 2. 19:27
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

szia

én 15 éves fiú vagyok, ha gondolod akkor leszek a pasid. írjál levelet nekem és megadom az msn cimemet.

2010. jan. 2. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Varj meg a pasizassal.
2010. jan. 2. 19:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ráérsz még, a sminkeléssel és a pasizással is.

Tanulj, sportolj, hogy értékesebb ember legyél.

2010. jan. 2. 19:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Olyan furcsa nekem ilyeneket olvasni. 12 évesen még eszembe sem jutott, hogy barátom legyen, egyáltalán nem érdekelt. Most 17 éves vagyok, és még mindig nem volt barátom. Most már természetesen eszembe jut, de nem jó erőltetni a dolgokat, úgyis minden jön magától. Hidd el, csak magadnak teszel avval jót, ha nem mész a többiek után, egyéniség vagy, és csak akkor lesz valakid, ha mindenféle szempontból érett vagy egy kapcsolathoz. Barátkozni meg lányokkal/fiúkkal is lehet. :) 17/L
2010. jan. 2. 19:35
 17/21 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz nekem az első pasim 15 éves koromban volt.A 12 még nagyon fiatal és ott még nincs igazán nagy szerelem.
2010. jan. 2. 22:17
 18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a vűlaszokat :)
2010. jan. 3. 09:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem van 17 (!!) éves barátnőm akinek még sose volt pasija, sőt még rá se hajtott soha senki, akit elutasított volna vagy stb. egyszerűen mintha fiú lenne úgy néznek rá a fiúk, pedíg nem csúnya, nem kövér, semmi, csak olyan.. hülye szegény meg ribancos azt nem kell senkinek.

te meg fiatal vagy, vigyázz nehogy a fenti "nagyon akarok pasit ezér kellettem magam és átmegyek ribancba azt észre se veszem" szindrómába essél, aztán majd lesz neked is vkid. :)

puszi

17/L

2010. jan. 3. 13:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Smink is ráér. Az szerintem gáz, ha egy ilyen kis csaj sminkelgeti magát. Hülyén néz ki. Foglalkozz a barátokkal, az értékesebb :)

14/F

2010. jan. 3. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!