Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akinek nagyon tetszek és járni akar velem, de ő nem tetszik nekem. Aki nekem tetszik annak jelenleg nincs barátja. Szerintetek mit tegyek?
Szerintem ne hasznald ki azt a csajt akinek tetszel..mert az megis nem lenne szep dolog..komolyan..gondold csak a helyebe magad..marmint ha neked tetszene egy csaj,s a csajnak te nem tetszenel,hanem egy masik tetszik neki..neked sem tetszene bizti ha a csaj kihasznalna teged,vagy tetszene?
16/L
Az ilyen "najó próbáljuk meg hátha..." -dolgoknak soha sincs jó végük. Higyj nekem...
Szóval ne gyere össze a csajjal. Csak fájdalmat okoznál neki.
Velem volt ilyen hejzet , megmondtam a csajnak h JÓLVAN ? MAJD HAZAFELÉ MEGBESZÉLJÜK .
nemtalálkoztunk erre másnap jön a barátnőjeivel , h mért mondtam , h akarok vele járni ha nem is akarok . aztmondtam neki , hogy valamit nagyon félrértett és én nem akarok tőle semmit . aztán békénhagyott . sztem mond meg neki , hogy nem akarsz vele járni . a másik csajt meg hivd el valahova / pizzázni vagy cukrázdába /, lehetőleg akkor amikor nincsenek ott a barátnői de nem is siet valahova , ha azt mondja , hogy elmegy veled akor örülhetsz , de ha azt mondja hogy nem akkor hadd őt békén másképp csak leégetnéd magad .
saját tapasztalat , amit irtam .
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!