Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy nincs még pasim?

Figyelt kérdés
12 és fél éves lány vagyok. Nem vagyok csúnya de olyan fú de szép sem. Az összes barátnőmnek volt ár pasija és van is kivétel engem. De nem tudom, hogy miért. Szerintem az is a bajom, hogy nem vagyok magabiztos vagy nem tudom :/ szerintetek miért nincs pasim?
2010. jan. 2. 19:05
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Ott a válasz a kérdésedben még az elején (12 éves vagyok)
2010. jan. 2. 19:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
te a "tojáshéj a seggemen" nevű betegségben szenvedhetsz...pár év és magától elmúlik...és felesleges a többi majmot követned...
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
mert a kutyának sem kellesz.
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen ne ez legyen már az elsődleges, hogy miért nincs pasid!!! Ne a barátnőid legyenek a mércék. Igazság szerint ha 12 évesen más VOLT pasijuk, az nem mindig pozitív képet vetít rájuk...

Még ne problémázz ezen, lesz neked is idővel, ha nem sieted el, akkor is!

19/L

2010. jan. 2. 19:08
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen én még a pasikon sem gondolkoztam.

Első barátom 16 évesen volt, most vok 19.

Ne aggódj, van még időd a pasizáshoz, egyenlőre törődj a tanulással!

2010. jan. 2. 19:09
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert még gyerek vagy.
2010. jan. 2. 19:09
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert csak 12 éves vagy. 12 évesen még nem kell barát egy lánynak. Csak azért mert a barátnőidnek volt, te is akarsz? Ha a barátnőid piercinget rakatnának a puncijukba, te is raknál?

Ráérsz még barátot találni bőven.

A barátnőidből lesznek azok, akik 20 évesen már csak 60 éves nagypapáknak kellenek, te pedig még virágkorodban leszel akkor, ha nem lesz most fiúd.

2010. jan. 2. 19:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges...várj még egy picit.. :)

(egyébként azért nincs, mert éretlen vagy, a nagyobbaknak ezért nem kellessz, a fiuk meg ilyen korban még inkább éretlenek, tehát a saját, illetve az alattad lévő korosztály is ugrik..)

14/F

2010. jan. 2. 19:16
 9/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. (kivétel a bunkóét XD) sokat segítettek. amúgy a banőm már 15 éves és még mindig nincs pasia!!!
2010. jan. 2. 19:17
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
12 év az nagyon kevés, szerintem 12évesen még gyerek az ember 6. osztály igazán nem kell még ilyenkor párkapcsolat, csak barátkozz fiúkkal.
2010. jan. 2. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!