Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lany milyen viragnak orul elso randin a rozsan kivul?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 06:53
2/9 Bukor Peti válasza:
bemész a virágüzletbe, és mondod az eladónak, hogy szeretnél virágot a barátnődnek ( ne rózsát ) és tuti ad egy szépet. én már egyszer csináltam ilyent, de azt a virágot névnapra vettem
4/9 anonim válasza:
Gondolom minden lány másnak örül...Sokan szeretik ugyanazt a virágot, de a legtöbben másfajtát szeretnek.
5/9 anonim válasza:
utolsó: sokat segítettél, és mindezt logikai bukfenc nélkül.
6/9 anonim válasza:
Legjobb... értelmetlenül a másikat szapulni. Igazán nemes cselekedet.
7/9 anonim válasza:
én nem szeretek randira virágot kapni, egész este ott cipeljem magammal, meg mindenki azt lesi, akármerre megyünk, pl moziba is hova rakjam?... inkább hívjon meg egy italra, vagy egy hambira, ha annyira akar valamit adni, de olyant ne adjon, amit cipelni kell...nem minden csaj egyforma, én akkor szeretek virágot kapni, amikor már bejár hozzám a srác és Otthon egyből vízbe tudom rakni és utána szabad a kezem, nem a virágot kell fognom, hanem mást is foghatok
8/9 anonim válasza:
a hülyeséget nem mindig hagyom szó nélkül, csak többnyire.
9/9 anonim válasza:
Szinte bárminek, nemhiszem hogy az lenne a lényeg hogy milyen a virág, hanem alapból, hogy kedves voltál.
Amúgy első randimra én is kaptam virágot és végig kellett cipelnem ami nem volt túl jó :D De mindenki más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!