Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már rég óta teccik egy fiu a suliban de nem merem megszólítani mert tisztábvan vagyok vele hogy hogy nézek ki . Szerintetek ez nagyon befolyásolja a kapcsolatrot hogy ki hogy néz ki esetleg ki hány kiló?
Súlyproblémákkal igaz sose küzdöttem,de mindig nagyon csúnyának éreztem magam!
És ez sajnos ki is ült az arcomra,hogy lekicsinylem a külsőm.
Aztán elég volt egy két bók és már attól szebbenk láttam magam.
Többet mosolyogtam és ha az ember szereti magát és elégedett magával,sőt szépnek érzi magát,az hidd el meg is szépíti!
A súly pedig lefaragható,pláne ha van kiért epedni és teperni!
Én 25 évesen a külcsínyt már kicsit másképp látom,és hiszem,hogy maga az Ördög is le tudna venni a lábamról egy jó dumával!(persze csak szép fogsorral,ez az egyetlen bónám)
Igazábol a kilóknak addig van jeletősségük amíg megismer utána már nem fog vele foglalkozni. Próbálj meg vele msn-en beszélni. Ha már megismert és szimpatiks neki az egyéniséged akkor nem fog már foglalkozni a kinézeteddel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!