Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már rég óta teccik egy fiu a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már rég óta teccik egy fiu a suliban de nem merem megszólítani mert tisztábvan vagyok vele hogy hogy nézek ki . Szerintetek ez nagyon befolyásolja a kapcsolatrot hogy ki hogy néz ki esetleg ki hány kiló?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 14:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát eléggé befolyásolja, mivel ha nem tetszel neki, akkor nem hiszem hogy lenne jövője a kapcsolatotoknak.
2010. jan. 2. 14:37
 2/12 lacikaaaaa ***** válasza:
100%
Most ez lehet bunkó dolognak fog tünni amit irok de ha dagi vagy nagyon és látszik is akkor semmi esélyed...
2010. jan. 2. 14:38
 3/12 anonim ***** válasza:
így van
2010. jan. 2. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen nagyon. Mindenkinek először a külsőjét látod. Ráadásul bárki bármit is mond,a férfiak többsége a külső alapján dönt.
2010. jan. 2. 14:43
 5/12 anonim ***** válasza:
A kiló mindig ledolgozható. Nem értem, miért küzdenek ennyien vele. Egy kiadós szerelem nagyon sok kilót lefarag.
2010. jan. 2. 14:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Súlyproblémákkal igaz sose küzdöttem,de mindig nagyon csúnyának éreztem magam!

És ez sajnos ki is ült az arcomra,hogy lekicsinylem a külsőm.

Aztán elég volt egy két bók és már attól szebbenk láttam magam.

Többet mosolyogtam és ha az ember szereti magát és elégedett magával,sőt szépnek érzi magát,az hidd el meg is szépíti!

A súly pedig lefaragható,pláne ha van kiért epedni és teperni!

Én 25 évesen a külcsínyt már kicsit másképp látom,és hiszem,hogy maga az Ördög is le tudna venni a lábamról egy jó dumával!(persze csak szép fogsorral,ez az egyetlen bónám)

2010. jan. 2. 15:03
 7/12 lacikaaaaa ***** válasza:
de vannak már menthetetlen egyedek is...
2010. jan. 2. 15:03
 8/12 arc78 ***** válasza:

Igazábol a kilóknak addig van jeletősségük amíg megismer utána már nem fog vele foglalkozni. Próbálj meg vele msn-en beszélni. Ha már megismert és szimpatiks neki az egyéniséged akkor nem fog már foglalkozni a kinézeteddel.

Sok sikert!

2010. jan. 2. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
14:48 asnak mekkora igaza van. Tőlem eddig 11 kgt, és még többet is mert egyenlőre csak nálam jelentkeztek a "tünetek" ő meg még nem tud róla.
2010. jan. 2. 15:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért, hogy nézel ki? Csak nem te vagy a vasorrú bába?
2010. jan. 2. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!