Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a para?
Sziasztok. Van egy csaj akit kethete megismertem azota ketszer taliztunk es eszmeletlen jol elvoltunk....bejovok neki ez tuti, mert ahogy ramnez es ahogy mar az elso randi eltelt olyan nincs h nemvvolt koztunk rezges....teltek a napok nagyonjol elbeszelgetunk napokba olyat irt este h majd bealszik olyan hullafaradt deazert irt mert nemakarja h ugyteljen el nap h nembeszelunk....ez rohadtjol esett nekem..:))) kapott egy poenos ajandekot aminek nagyon orult:) namindegy aztan mostanabn fura....mert ugyanugy elvagyok vele poenokat is szorok aztan egy-ket szavas valaszokat meg olyat h "naa az zsir" megilyrnek.....mindig hasznal smileyt most nemhasznal....es amikor ma irtam neki visszairt ugyan de nemis koszont....meg aztirta h ne ott talalkozzunk ahol eddig hanem mashol....szerdan lesz a 3.randi esmost igy ezek miatt kezdek befosni....nameg most nemreg egy " another love" cimu szamot tett ki. Nincs senkije ez tuti ezt tudom....de akkor milehet a gikszer??
en F/20 ő L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!