Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet eldönteni, hogy egy lánynak tényleg tetszem vagy csak barátként tekint rám?
Figyelt kérdés
Akkor is tekinthet rám barátként ha folyton bámul engem?2014. jún. 6. 17:16
1/9 anonim válasza:
Kérdezd meg!!! Nem értem, miért nem lépsz, ha folyton téged bámul...
2/9 anonim válasza:
nem, viszont ugy tudod meg ha kideríted, hívd el egy kávéra és kiderül minden :)
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs szó egy lányról se ,bár úgy veszem látom ,hogy a lányoknál a vonzódás és a baráti szimpátia nagyon hasonló
2014. jún. 6. 17:19
4/9 anonim válasza:
Zavarban van,elpirúl,issza a szavaidat,nevet a vicceiden akkor is ha nem vicces,de próbálj meg vele kettesben maradni ott majd kiderül ;D
5/9 A kérdező kommentje:
vagyis inkább egy régebbi példa amit írtam,csak nem igazán érdekelt.
2014. jún. 6. 17:22
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy pszichopata. (Folyton téged bámul stb)
7/9 anonim válasza:
#6 de hülye vagy! xD pszihopata... kinek jut eszébe ilyen? XD
9/9 anonim válasza:
sorozat gyilkos is lehet ;) vagy kanibál, de ha nem kérdezed meg, h mit akar akk biztos nem tudod meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!